返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦公仔箱論壇3 k, u4 L  a) S0 k1 i0 E# E/ p
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
4 J$ Y! k7 Q' L: m$ f: [5 P% s. m5 _www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com2 v9 {8 E: N7 A
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
; i* Z  p& P* f公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
0 r& b- d- H$ X! j" h, DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
! x0 n/ B1 P% ~" R0 T

8 p$ \* O5 H! S1 G; ywww1.tvboxnow.com我推「天與地」公仔箱論壇- i- L* W/ J6 p" m- f
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' C# i) z* ~2 l: J0 O0 h
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
" \3 y  y6 H9 z; j" N$ _" jtvb now,tvbnow,bttvb我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
- k% S4 |- U3 p3 m8 n- X* g7 U; j
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?tvb now,tvbnow,bttvb$ q8 i: `; Y3 J5 J/ K  v* C. q
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
& S/ m5 d! ?2 R" a- P" ]
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
, u) L! B) i. V. L) o* ewww1.tvboxnow.com
; u4 ~7 C, M2 }+ K- c9 O' N
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 P, O5 @2 t) ?+ g3 a
我反而觉得"爱.回家"有少少意思tvb now,tvbnow,bttvb1 r$ @$ ~4 v+ X! N6 w4 G6 y
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
  F4 ^( U7 p' a5 R% I( N5 T0 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com4 n; o& E: A" G; o
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
. V0 H' p) R! M1 D- C+ t& h5 S
1 x% i& a# E) ~1 F4 m+ g我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
4 |1 l: w5 g% G4 {% n
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
7 [' d5 e  y& f7 ^" }1 }: Mlhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
: w/ N0 N# z& B5 Z1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com/ O5 [' p/ Z+ T" H: L8 B
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
# d, I) v- T+ c0 ywww1.tvboxnow.com" ]7 W; _! P5 z" E$ K4 v

9 {- a0 ~, e8 }. C0 yCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...6 Q! o8 W: [& \/ F
# I5 E" J( E* r- f+ M% P
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
% Q0 ~5 E, d; y# U# j0 P- o公仔箱論壇moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! }1 Y, E" x% L* I% X* Z0 z/ w
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛
, Y7 ]/ Y4 n7 S  b% M5 V+ ~. B毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
! s6 i  [  q6 b2 n$ I
/ Q% c% y' c, X. h有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.tvb now,tvbnow,bttvb5 L( Z1 n. v' Z% J( A4 y! t
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
0 z7 [7 z. o' dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的
7 `# }; S& e( N相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
$ A: E0 y! @9 ?$ ~+ i+ [2 U9 M
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb& @# o7 R! p) a5 y/ c
毕竟HK现在其实得一个免费台TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x4 U5 N" Q# s+ R# L0 z' Z2 G
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
: {" T) y( F- N/ \
& ?1 @  A  h# j: Q  C0 J" O# Z# ytvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
. I) |8 l3 {. @- ]
www1.tvboxnow.com$ W0 O1 C7 z, r" ~7 g5 u2 V
所以依家人地咪播「西遊記」囉
/ z* A* b9 M6 k3 J5 X- c; ~3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
% \/ b4 D' |/ g+ ~& y所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集0 m$ I' D( r) {7 M8 Y
基本上都保持水準嘅
  W( t4 F  K# f* Z* {0 V  U不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口