返回列表 回復 發帖

[自拍] 我冇化妝既相

,  描述: 我好少影冇化妝既相..
我冇化妝.係咪好殘a????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好心你就用呢像素好D噶印啦
not bad. I prefer girl that without makeup looks
哇!!还是很漂亮哦!!
原帖由 056123 於 2008-8-19 07:12 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 n5 I( c  @  c  X  C
好心你就用呢像素好D噶印啦
tvb now,tvbnow,bttvb: t0 J, E& l! l9 }: Z/ P0 _
咩啵.你咁講ga><=[
原帖由 razom 於 2008-8-19 07:15 PM 發表
1 t4 c# A! n( M2 h) r' D& ]' o公仔箱論壇not bad. I prefer girl that without makeup looks
公仔箱論壇7 z& M- p. Y- I9 f/ R4 C* U; \  |
oh..原來咁既.
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:42 PM 發表
$ X& I7 P  U, k1 m/ d2 N1 x公仔箱論壇哇!!还是很漂亮哦!!
tvb now,tvbnow,bttvb# Y1 M1 V  I$ n( g" J+ U
嘻..我要keep 好皮膚唷..多謝你讚賞
thanks
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
原帖由 sky8761 於 2008-8-20 10:46 AM 發表
& a' R9 v+ q# [0 rthanks
* |: o( k) F2 {% D+ d2 C& O9 `www1.tvboxnow.comHA.我THANKS你至岩
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:18 PM 發表 公仔箱論壇- p, T5 [/ Q. v' I) |
如果照片可以拍的更美,应该更漂亮,多谢分享
1 G/ y1 R0 t  q: t公仔箱論壇多謝你的FEEDBACK
原帖由 manholo 於 2008-8-20 12:32 PM 發表 www1.tvboxnow.com5 O7 L' ~) i) D; l- p7 d0 ?
OH~ no bad
" b% M9 c+ {  ^. B# B& }. c# yTHANKS YOU VERY MUCH
原帖由 edwin10 於 2008-8-20 06:29 PM 發表 公仔箱論壇' @1 c0 r4 Y0 G6 B2 F) n9 O
不错不错 ,拍清一点可以看清楚一点更好。。。
) a* O. k2 u( ?! T) _% s我會繼續努力...