返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.
. W) {* t6 [  L! a" p' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
www1.tvboxnow.com6 t8 D5 r, C0 ]7 x- [
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
! c1 O! A: t% P其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
1 d& o6 |3 [* V* FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
3 B' Z  n: F1 b" S6 ?4 v其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...8 L0 G6 }$ u$ D0 M8 h3 }* \
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
, o0 D1 p! M* r1 @! U8 v7 {& a* twww1.tvboxnow.com
4 w" O. Q9 e+ z$ J9 `2 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
9 h1 R, G4 [4 O7 ]% i我比較仲意田蕊妮
公仔箱論壇6 B  Z, q( A9 X
www1.tvboxnow.com# l0 R2 X# o+ |; h- f
潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
9 s  e, i  }' R( p5 a5 z  H大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
" H  z4 u: E3 U' Mwww1.tvboxnow.com
  K+ V$ s! ?" B1 F* E公仔箱論壇3 k+ x. ]; ~% W# F
我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
' R% K9 @# o/ U8 I公仔箱論壇我比較仲意田蕊妮
' z" D& }; ]4 Pgigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
0 l* p. `1 F' k8 J- h. L& K/ `  D; G

& _) B. U+ w$ O0 |* r) z) wwww1.tvboxnow.com身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
0 y  R3 Q6 ]$ O* u( A+ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
2 L) r  G3 \- E3 L; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  ]( Z9 u; d' a; s' Mwww1.tvboxnow.com其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...! T; M  _, r0 M) L: U3 s0 I) w/ |
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
' t& ^7 G  {5 U7 u) stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ k- _. D4 h1 s9 K# P9 J7 ?
係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!