返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
! l* O" y! O# g/ jwww1.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
' ^" ?  ~" \- J' L# n' {0 Otvb now,tvbnow,bttvb
" w) t3 D6 j' f* H' }5 q, @我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 T- R2 D# E* \: q1 ^! P6 o
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
# }. N6 Q2 L, h& B# t5 Stvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
! H" [: h$ p" k: W# C! Q6 ?# xwww1.tvboxnow.com9 e" I* b4 i5 u7 i1 }, y* o' i3 p
我推「天與地」$ f3 }0 m% ?6 g- _/ _2 }* M; Z
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
公仔箱論壇  G; A3 X* V" }( ^' S
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ~1 d& \9 N- q3 z* L% ?6 N
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
6 ?7 V) }9 X! w- V1 j$ a, W1 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
1 D+ Z, i# U! J+ c' s  u( A公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* W0 _* h' n( Z& D$ [6 M% R6 ^. F
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
: X4 `! h4 N$ O
4 X/ c- R- E, S曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
% [/ V( x- G% Q" v% q9 O7 r我反而觉得"爱.回家"有少少意思
# A9 `/ I3 Y" \8 |3 L公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
" Y% A% o0 _& x& h9 x: `
www1.tvboxnow.com2 a9 ]8 F" i* a5 A' L
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
% Y6 D0 A' M6 d. wtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇. _4 _! |9 y+ _" N2 b6 w8 Q: A# b& ^
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
tvb now,tvbnow,bttvb1 Y3 h& M$ V: q4 N( L, e! k( u2 O
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨0 [* x5 o" D; `+ B; ]
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
0 z/ `/ L* c9 S
4 j* K8 b. S; W* z9 ]有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
公仔箱論壇/ _3 V/ Q* S( p; s8 b
公仔箱論壇. Y' \& e$ F. A4 \' C+ K( @
公仔箱論壇; R  Q8 G9 O, p8 I% u4 C
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦..." ?: n, Q; R1 V% D
www1.tvboxnow.com, s1 ]! z# Q/ f5 j* Z
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......tvb now,tvbnow,bttvb6 x; h6 Q" Z' c( s2 [- v3 M2 B
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
, f' W" D& n+ `  s  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛2 G+ M3 |% @( u9 Y
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
www1.tvboxnow.com% n" _* m8 L+ X& q
/ n+ u$ ?$ B& X; H$ `2 {5 _" B
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
" e) r2 k4 `. f# g$ n0 Q2 z大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
1 g# v' a8 N6 v5 I) z, K; U
我都是网盘连接下载的公仔箱論壇# C3 S* Y: G6 h: |. E
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
% S) F4 e. v6 X5 Z# @甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛  ^( l% z! l- L0 {1 N
毕竟HK现在其实得一个免费台
+ ^9 @0 Q$ e, `* Y& n9 f/ Qlhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
公仔箱論壇9 c3 }% t6 |, x. I6 D, l! N2 K- F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 R+ W& ]) {# ]
所以依家人地咪播「西遊記」囉
+ p) C2 A- V" Y) q, l( ^; V2 y
  A, ~/ w4 [/ n& N( D9 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以依家人地咪播「西遊記」囉
9 M% r) v9 x5 cwww1.tvboxnow.commoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& W/ l( `! H! r5 x1 {/ c3 P* H+ K  w3 h$ Z
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集公仔箱論壇/ _- m. \) z2 j- ?: c. J* v
基本上都保持水準嘅tvb now,tvbnow,bttvb; m: G2 w1 G& K
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口