返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
+ Y- W; w* H7 R8 f4 k公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 D2 N6 w; W7 N% @& O4 i4 s
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
3 U7 H8 [7 M5 k公仔箱論壇呢部好唔好用?未用過htc機
4 ]0 X' s% S+ \1 Y; E, T- }你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
$ {0 a8 Y5 O9 v" wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 \. v& ]; b$ |% ^0 m  V
同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb# a$ I" ^, t% C3 r3 n6 @/ L$ ?
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
# q8 ^$ k" K( X" |$ H( _. l1 Z$ W" E- ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
: |* g) G- `# K, n  v( w% p9 ?; w8 F
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb7 ?: H; F6 v. {* x$ o4 y9 a! ]
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去tvb now,tvbnow,bttvb+ E" S6 ]- g  v, d
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
3 s5 o9 [) S; L) o  {有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
4 I& s7 t+ F. e4 J$ P有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛tvb now,tvbnow,bttvb6 b  _. c1 ]# A
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
1 w7 G6 i# k1 v9 utvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好3 N/ ^  {! B/ u( c2 {
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
0 d/ E1 e' }9 ^! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
6 b# C/ H' r. r! d9 b+ O* z% ^+ [! iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
9 y) o6 I0 K, J) b7 A9 [8 ~# gtvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
www1.tvboxnow.com+ W& G$ S6 \( |  W
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
# @4 n% W8 V4 {  whttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
8 e+ P% s! Q; r- P2 R% d/ [www1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
+ m& m2 V5 M( ^3 I
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
& ?3 @9 _, O2 J1 W' o4 ]- X! a0 x0 A) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
+ Y; U. g& [7 K3 H5 a# i- `www1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
- i; S, n: D4 M, C
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU