返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
% {6 f' D$ X+ b0 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
3 Q' x# E- l  Q9 I  q; u- q我覺得one幾好, 自己都用緊4 H! U9 |, j# \/ t7 k
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
) J' q9 Q8 E2 ^' y' x4 none易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
& ?5 D4 b; A9 @: ^& @6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
www1.tvboxnow.com3 b5 m: z9 C( q! b* h; K; R/ [; u8 b
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
  Y" q5 d9 O/ M下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
! _& c/ y. G* ^, S$ Psweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
公仔箱論壇' |' U; t( z6 L& {1 f
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
6 C0 h! N& Z/ }; v
one易唔易用呀?順嗎?
* l# O: T2 ~! ], qsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! x# t; i7 V1 v  f6 H
易用呀, htc機既sense ui都好好用架% \8 F4 F" t8 {
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
tvb now,tvbnow,bttvb' ?0 h, x% ^$ ?' }
易用呀, htc機既sense ui都好好用架www1.tvboxnow.com9 R5 x8 B: |' L) Q- G4 K
順, 我玩game同睇片都冇lag過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* z& U* J' l5 i! R2 B
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
+ N" j6 L' D' J6 v" wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
) a9 a0 e& c4 u! f+ L" c1 L, ^tvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
9 \2 t* V. o5 p我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- Z1 g* Y  e3 I1 |+ ~  o
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋; z( E# w1 G; k: e
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
% n+ A2 b; g$ ~8 K; h
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
www1.tvboxnow.com3 m* w% Y( p/ V
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
! D+ T- D/ @/ b  B1 lsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 J- X" D+ i$ C; C' l* o3 X
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
. r" v/ L6 o( K( i: C2 a7 gS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
" O  ?; l1 r" w7 {+ p: R* Y公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
- |) k7 x6 N$ \; F! M9 Stvb now,tvbnow,bttvb原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
1 Z8 o" V) Q3 |6 ^# `www1.tvboxnow.com布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
0 @/ M" L, w- O8 _' G下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌