返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
果粉又有笑料

A) 搭巴士打工仔多三星用戶,看更同物流仲多三星友,咁C9都好多
B) 宜家我見用IP果D通常係著住西裝果D
C) 食Q煲碟多數用大芒三星,我見好多司機等待老闆時攞三芒機吞pop
D) 我屋企屋宛啲菲傭個個用晒 ...
perfectman 發表於 2014-4-5 11:48 AM
三星會平乜,唔覺當年周街都攞蘋果,唔見你話cheap
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
其实呢家D手机都便过以前好多啦
條骨都無佐lu
贊助kk搞活動

tvbkk123        1 小時前        TVB 100000000 元                 積分轉出
原来雅姐是神秘赞助商
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
KK 週未快樂!
型 英 帥 靚 正
各位 週未快樂!
型 英 帥 靚 正
個主題好似係"點解而家周街三星,唔見蘋果"
ABCD都係果粉講架
perfectman 發表於 2014-4-5 12:22 PM
多黎講,人地鍾意用咩咪用乜囉,關有唔有錢鬼事
贊助kk搞活動

tvbkk123        1 小時前        TVB 100000000 元                 積分轉出
LastWinner 發表於 2014-4-5 01:09 PM
雅雅
原来雅姐是神秘赞助商
lhy92725 發表於 2014-4-5 01:53 PM
咁出面都算神秘
KK 週未快樂!
chan200308 發表於 2014-4-5 03:08 PM
老陳中午好
KK 週未快樂!
chan200308 發表於 2014-4-5 03:08 PM
恭喜 老陳 踩中 15888 金樓
chan2003081 秒前TVB 5000000 元積分轉出
多黎講,人地鍾意用咩咪用乜囉,關有唔有錢鬼事
雅雅

咁出面都算神秘

老陳中午好
tvbkk123 發表於 2014-4-5 03:44 PM
關人鬼事

小豬豬
KK 中午好
型 英 帥 靚 正
恭喜 老陳 踩中 15888 金樓chan2003081 秒前TVB 5000000 元積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-4-5 03:59 PM
恭喜 型 英 帥 靚 正 chan sir  
型 英 帥 靚 正
恭喜 型 英 帥 靚 正 chan sir  
chan200308 發表於 2014-4-5 04:05 PM
恭喜 傻 憨 衰 嘔 邪 chan uncle  
恭喜 傻 憨 衰 嘔 邪 chan uncle  
tvbkk123 發表於 2014-4-5 04:43 PM
耆 英 斷 到 正
型 英 帥 靚 正