返回列表 回復 發帖
这样的让你们拿冠军,真的是。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-10 10:58 AM 發表
这样的让你们拿冠军,真的是。。。。
是实力来架

你们唔恨得甘多的啦
呢個星期大家有乜心水??

支持强队??

支持名牌??
原帖由 chu553358 於 2008-12-9 10:12 PM 發表

我咁既分數都有冠軍攞
jackson兄既第6感果然有d料到 公喜各位隊友
咁呢期希望我嘅 第六感 又再帮助大家获得冠军啦!
暂时组合方面我哋仲係排第二位!
原帖由 steve86 於 2008-12-9 11:31 PM 發表

真是估佢唔到哦。。。哈哈。。。
恭喜晒队友。。。
可能大家嘅 平均得分 都几高下!
但如果计OVERALL 我上一期仲跌咗

Latest points: 82.00
Total points: 1,159.50
Overall rank: 24,715 -442
原帖由 devin 於 2008-12-11 05:14 PM 發表

是实力来架

你们唔恨得甘多的啦
我们没有恨。。。放心,这一期我一人分饰两个角色,一定会帮自尊红魔夺回冠军!!!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-11 09:11 PM 發表
呢個星期大家有乜心水??

支持强队??

支持名牌??
支持中游球队!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-11 09:16 PM 發表

可能大家嘅 平均得分 都几高下!
但如果计OVERALL 我上一期仲跌咗

Latest points: 82.00
Total points: 1,159.50
Overall rank: 24,715 -442  
希望你继续。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-11 10:41 PM 發表

我们没有恨。。。放心,这一期我一人分饰两个角色,一定会帮自尊红魔夺回冠军!!!!!
哈哈。。。你帮边位组员购买球员呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-12-11 10:45 PM 發表

支持中游球队!!!
我就觉得名牌球员应该开始发力。。。
一月转会就嚟到 佢哋应该担心自己嘅地位不保!
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-12 06:38 PM 發表

哈哈。。。你帮边位组员购买球员呢??
哈哈,不告诉你,总之冠军是我们的啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-12 06:39 PM 發表

我就觉得名牌球员应该开始发力。。。
一月转会就嚟到 佢哋应该担心自己嘅地位不保!
未必,最重要是买的球员会上阵
呢期 Sunderland 对West Brom 点看呢??

Stoke 和 Fulham 又点呢??
robinho。。。
他会落场某???
他是否受伤OR停赛???
点解有人讲他唔会落场???
大家好呀。。最近跌得好残呀。。。不知这期那个球员可以扶我一把。。

Jack兄好呀。。如果来得及,请把我和肥仔杰职位调换。。

谢谢。。