返回列表 回復 發帖
KEN的投注 再重新回一個新帖
我的權限不是版主 沒辦法用編輯 為了版友公平
投錯了帖 再回覆新的帖和PM我知道就OK了
我喜歡的很多

希望吧,拍得蠻真的

貓貓睇更多,唔好扮野啦

出名的更多
tvbkk123 發表於 2015-3-21 12:56 AM
我喜歡的 都已經引退七七八八了
幣家伙, 我都唔記得投咗比边幾位靚女添. 等我再試下頭先既眼光先.
老細早晨,出門咯
lhy92725 發表於 2015-3-21 07:52 AM
上來蛇下 又要閃了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
幣家伙, 我都唔記得投咗比边幾位靚女添. 等我再試下頭先既眼光先.
pknoface 發表於 2015-3-21 10:38 AM
我不是已經PM你那邊了之前你投的
吉沢明歩 最優秀女優賞白金獎  1.9  TVB 5,000,000
由愛可奈 最優秀女優賞黃金獎  1.7   TVB 5,000,000

天使もえ  最優秀新人女優賞 1.8  TVB 5,000,000
辻本杏 最優秀新人女優賞 1.9 TVB 5,000,000
長瀬麻美 最優秀新人女優賞 1.9 TVB 5,000,000
柚月あい 最優秀新人女優賞 1.8 TVB 5,000,000

BeiDouChef         1 小時前         TVB 10000000 元                 積分轉出
BeiDouChef         1 小時前         TVB 20000000 元                 積分轉出

評分次數

大廚早
外星貓E生
長瀬麻美 最優 ...
pknoface 發表於 2015-3-21 10:46 AM
多謝KEN 參加
送你張 柚月亞衣

-管理線-  #21024  10:57AM
大廚早
CC517 發表於 2015-3-21 10:46 AM
太空貓 早晨 今日咁錯盪呀  
稍為得閒就盪入來
外星貓E生
吉沢明歩 最優秀女優賞白金獎  1.9  TVB 5,000,000
由愛可奈 最優秀女優賞黃金獎  1.7   TVB 5,000,000

天使もえ  最優秀新人女優賞 1.8  TVB 5,000,000
辻本杏 最優秀新人女優賞 1.9 TVB 5,000,000
長瀬麻美 最優 ...
pknoface 發表於 2015-3-21 10:46 AM
KEN 賠率有錯誤 你不需要再重複回帖了  
我已經在前面的投注名單紅字幫你改正了
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2868820&page=1390&fromuid=1722795#pid53463413

吉沢明歩 最優秀女優賞白金獎  1.8
由愛可奈 最優秀女優賞黃金獎  1.9
大厨早晨!
大厨早晨!
mnb1123 發表於 2015-3-21 11:58 AM
mnb 晚上好 未訓哦 ?
開活動先~