返回列表 回復 發帖
樓面有時我都會出去看下靚女的
BeiDouChef 發表於 2015-3-23 09:48 PM
要唔要同D客人溝通下對D菜色味道有咩意見甘啊?
條骨都無佐lu
要唔要同D客人溝通下對D菜色味道有咩意見甘啊?
lhy92725 發表於 2015-3-23 09:55 PM
有時會有 因為每個星期都會有部門一起開會
如果你不去問D客人意見和食物有什麼問題...

不然你不知道的時候 開會又會無端端給樓面的captain 或 super投訴了
D肉甘白我以為是魚肉
lhy92725 發表於 2015-3-23 09:54 PM
如果是魚肉 看那脆皮和肉的部份就好容易認出了
其實D廚師同D客直接溝通下系好重要嘅
條骨都無佐lu
如果是魚肉 看那脆皮和肉的部份就好容易認出了
BeiDouChef 發表於 2015-3-23 10:07 PM
我又唔識分得甘仔細
只是驟眼望落去有D似老麥的魚柳
條骨都無佐lu
其實D廚師同D客直接溝通下系好重要嘅
lhy92725 發表於 2015-3-23 10:09 PM
有時去問時候 都會害怕被投訴
所以我都好少忙的時候比如早上 中午 這個時段出去樓面
通常都是要放工前我才會出去下
本期Running Man預言活動 可能沒開
有關節目單元問題 考慮中 是否開不開...

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Night, Everyone

~大家 晚安~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有投訴即系有進步嘅空間
條骨都無佐lu
Chef ~ hello ~ good evening ~
l like your statement ....  and need  find out a solution on my problem ~

fls125 發表於 2015-3-23 05:46 PM
If you don't mind, you can PM me the problem you are facing.
~ Ken ~ thanks & appreciated 3069022....
fls125 發表於 2015-3-23 05:53 PM
I'm Pedestrian_A
樓面有時我都會出去看下靚女的
BeiDouChef 發表於 2015-3-23 09:48 PM
正常的男人
我又唔識分得甘仔細
只是驟眼望落去有D似老麥的魚柳
lhy92725 發表於 2015-3-23 10:10 PM
你需要眼科檢查
I'm Pedestrian_A
Pedestrian_A 發表於 2015-3-24 04:31 AM
Ken
-管理線-  #21195  4:54AM