返回列表 回復 發帖
查實我就唔係咩死忠,咩好用我就會用咩

死忠好蠢架,錯過咗幾多好野呀

我係唔抵得D白癡果粉散佈D不盡不實嘅野
咪用"理"去分析佢地聽囉
不過通常只有兩個後果
1)你係打手,之後罵戰
2)你窮,你買唔起蘋果,你妒 ...
perfectman 發表於 2014-7-7 08:55 AM
你咁讲我幾认同. 但各自有各自既優點. 好似接收信號方面, 同一家電信商, 蘋果啲確比三星接收强同快. 舉個例子: 兩个用同一間電信商既用戶, 一個用蘋果(iphone 4), 一個用三星(Note 2), 大家坐地下鐵進入遂道, 出遂道時iphone 4即刻有信號可以打電話, note 2要過咗兩個地鐵站至有信號. 讲出黎你唔信. 但你話睇電影既話, note 2就正過蘋果咯
蘋果爲什麽這麼值錢
看过一个回复说的好,买一个新iPhone,玩了大半年二手卖了,可以买一台全新的跟这台iphone同时上市的其他旗舰机。
常常看到一些论调,苹果为什么卖这么贵,拆解出来的零件加起来才2000左右剩下的 ...
tvbkk123 發表於 6/7/2014 10:20 PM
獨食難肥冇咁大個頭就唔好帶咁大頂帽
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
KK YO MAN
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
未必會拉,不過軟禁難免。
perfectman 發表於 2014-7-7 08:58 AM
是被失踪果只,仲衰过被拉,拉佐都可以探监
條骨都無佐lu
遲早兼職安卓系統宣傳大使
lhy92725 發表於 2014-7-6 10:33 PM
我係android真係會咁諗架
完美俠係安卓忠實擁墩!
pknoface 發表於 2014-7-7 12:16 AM
都唔算嘅,最近apple出d嘢真係幫唔落嘅
KK 凌晨好 + 早晨!!
gracechanstuart 發表於 2014-7-7 02:42 AM
grace晚安
查實我就唔係咩死忠,咩好用我就會用咩

死忠好蠢架,錯過咗幾多好野呀

我係唔抵得D白癡果粉散佈D不盡不實嘅野
咪用"理"去分析佢地聽囉
不過通常只有兩個後果
1)你係打手,之後罵戰
2)你窮,你買唔起蘋果,你妒 ...
perfectman 發表於 2014-7-7 08:55 AM
贊成
獨食難肥冇咁大個頭就唔好帶咁大頂帽
lckiong 發表於 2014-7-7 09:40 AM
唔明點解冇咁大個頭就唔好帶咁大頂帽
呢D論點,我回過百次啦

1)回收價,呢個係市場控制嘅,同物件本身無咩關係,鹽呢D唔值錢嘅野都可以比人搶高幾倍價錢啦,代表到D咩?
如果真係咁在意錢呢方面,不如用買iPhone嘅錢用嚟投資,隨時有錢賺添。果粉就會 ...
perfectman 發表於 2014-7-7 09:54 AM
通常果粉會回應更本就唔同嘅嘢,唔可以攞黎比較,通常我會回,如果蘋果真係咁犀利咁神,世界得佢一部電話啦,其他嘅仲有係市場嘅價值咩
KK YO MAN
BeiDouChef 發表於 2014-7-7 09:56 AM
YO YO大廚
我越嚟越覺得係徙氣
相等於我同隻猩猩講道理,有用架咩?
對家都未進化,講咩都係徙氣
你試下解釋比隻狗聽食屎點唔好,
睇下隻狗會唔會戒食屎丫? ...
perfectman 發表於 2014-7-7 10:06 AM
你攞貓黎講好過啦,猩猩仲狗真係會明架
是被失踪果只,仲衰过被拉,拉佐都可以探监
lhy92725 發表於 2014-7-7 10:26 AM
大馬有個法令被拉咗,唔可以探監架
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
真是好啦,监都无得探
做咩要讲猫喔,讲星星好D嘅
條骨都無佐lu
真是好啦,监都无得探
做咩要讲猫喔,讲星星好D嘅
lhy92725 發表於 2014-7-7 11:27 AM
監都冇得探叫好狗你識訓練佢真係唔會再吃屎架,猩猩仲人類相似所以都有得救,貓就真係講都嗮氣啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
成日比你去探会夹埋做好多衰野架,所以无探米啱咯
即系你吾会有办法搞得掂猫
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽