返回列表 回復 發帖

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

~大家 早晨~

老細早晨,今日又早又有早餐哦
條骨都無佐lu
大廚早安~
大廚兄早晨.
好肚餓呀,仲未有飯食
條骨都無佐lu
大厨下午好,今日有物嘢食呀,猫姐肚餓啦!
Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

~大家 早晨~

BeiDouChef 發表於 2015-5-14 06:58 AM
呢块虾佬KITTY麵包俾D番士見到肯定唔捨得食。
[東5] 華盛頓巫師 [+8.5]  1.8  TVB 300,000,000
上/下盤(全場)   阿特蘭大鷹 華盛頓巫師 199.5  1.9  上 盤   TVB 80,000,000

slotnba         2 秒前         TVB 380000000 元                 積分轉出
球隊取勝分差  金州勇士 (主)  10-13 分  6          TVB 50,000,000
球隊取勝分差  金州勇士 (主)  17-20 分  11        TVB 50,000,000
球隊得分上下盤 金州勇士 (主) 102.5 1.8  上 盤  TVB 80,000,000

slotnba         2 秒前         TVB 180000000 元                 積分轉出
[東5] 華盛頓巫師 [+8.5] 1.8   TVB 80,000,000
[西1] 金州勇士 [-9.5]        1.9      TVB 80,000,000

金州勇士        孟菲斯灰熊        195.5  1.9  上 盤   TVB 80,000,000

slotnba         1 秒前         TVB 240000000 元                 積分轉出
HAHA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
mnb1123 發表於 2015-5-14 12:45 PM
今日食焗排骨同冬菇生菜
條骨都無佐lu
老細今日原來贏大錢咯
條骨都無佐lu
灰雄得分那麼少 找知道不買上盤
呢块虾佬KITTY麵包俾D番士見到肯定唔捨得食。
mnb1123 發表於 2015-5-14 12:54
我家裡也有一架 但我的是兩片夾烤的

但點整到個無嘴貓頭落去啊
條骨都無佐lu
但點整到個無嘴貓頭落去啊
lhy92725 發表於 2015-5-14 14:03
它裡面有印的
大廚早安~
danui 發表於 2015-5-14 08:37
danui 下午好
大廚兄早晨.
pknoface 發表於 2015-5-14 09:19
Ken yo man !
mnb1123 發表於 2015-5-14 12:45
mnb yo man