返回列表 回復 發帖
thx...
原帖由 hi_there 於 2009-1-8 11:50 PM 發表
老大们,红包只是给20转以上?很难哦。嘻嘻。。 很想只有长江一号和二号以及pizza 比较可以哦。嘻嘻。。问问吧了。
if u want i will give you 1 in new year haha
大家不用担心,我在新年期间也会大发红包
到时看大家好不好彩,可以开到高额奖励!
哈哈..

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 hi_there 於 2009-1-8 06:46 PM 發表

怎样用的老大? 教教我们嘛。也是要用催眠先吧?有什么不一样哦?
無不一样, 都係咁用
Good morning, everybody........
Can i get some 八倍經驗卡?
原帖由 brian123 於 2009-1-9 06:22 AM 發表
Good morning, everybody........
Can i get some 八倍經驗卡?
ok.................
brian123八倍經驗卡32009-01-09 07:16:35
原帖由 hahakl 於 2009-1-9 07:17 AM 發表

ok.................
brian123八倍經驗卡32009-01-09 07:16:35
Thank you very much....
召喚術到地怎样用的啊??
要催眠先还是召喚先??
因为催眠后召喚好像没功能

各位大哥大姐教教我吧
原帖由 missyou999 於 2009-1-9 07:50 AM 發表
召喚術到地怎样用的啊??
要催眠先还是召喚先??
因为催眠后召喚好像没功能

各位大哥大姐教教我吧 ...
用咩先都得, 試多幾次啦  
请问那位大哥可以给我財富戒指吗???

回應 missyou999 第 2771 篇文章

收禮人          物品名          贈送數          時間
missyou999         財富戒指         1         2009-01-09 08:46:04
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

TQTQ