返回列表 回復 發帖
大家早午晚
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
地鐵不時發生非禮或偷拍案件,令許多女乘客都會嚴加防範。不過,近日網上流傳一段短片,有女網民指乘車時被一名男子望了幾眼覺得不舒服,更罵對方是在性騷擾,還將他的樣貌拍下並放上網,卻換來眾多網民炮轟,批評她 ...
perfectman 發表於 2014-11-27 09:06 PM
既然係咁個男仔可唔可以告告返個女仔轉頭啊
大家早午晚
tvbkk123 發表於 2014-11-27 11:38 PM
會吾會晚佐D?
條骨都無佐lu
27-11-2014 一個金樓,6位朋友平分500萬
金石良44 秒前TVB 830000 元
積分轉出
巧開來54 秒前TVB 830000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
pknoface4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今日有人中獎麼?你做咩甘夜啊
條骨都無佐lu
kk bro感恩節快樂,我幾時入過嚟?又有宵夜錢嘅
局部區域潛水中...
多謝你先
局部區域潛水中...
簽名被屏蔽
KK 晚上凌晨好!
27-11-2014 一個金樓,6位朋友平分500萬2989220金石良44 秒前TVB 830000 元
積分轉出巧開來54 秒前TVB 830000 元
積分轉出lhy927251 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出pknoface4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出perfectman ...
tvbkk123 發表於 2014-11-27 11:55 PM
多謝 KK 金樓獎金!
KK 感恩節快樂喔!!!
27-11-2014 一個金樓,6位朋友平分500萬2989220金石良44 秒前TVB 830000 元
積分轉出巧開來54 秒前TVB 830000 元
積分轉出lhy927251 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出pknoface4 分鐘前TVB 830000 元
積分轉出perfectman ...
tvbkk123 發表於 2014-11-27 11:55 PM
多謝KK兄奬金!
去韓國吾會好貴,使咩中六合彩哦
lhy92725 發表於 2014-11-27 09:53 PM
去韓國吾貴但買千頌伊東西好貴
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
吾知尋晚開咩號碼呢
條骨都無佐lu