返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
. W( }/ r/ n5 u$ [7 k# v大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
公仔箱論壇! V" l0 B4 ^9 U% p/ H4 D& F+ y/ _
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
5 @4 E' v. m8 n% B+ g- l) I6 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb+ h. w" R# i4 [
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  x4 n4 {3 W' H# A
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
( M& l1 N; Q5 [3 M, u公仔箱論壇  ...) Z9 L* E7 Y" K5 ?! q0 K8 v3 r
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
& A1 w3 m" f2 y8 M' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ W  ]+ u2 I! N/ `1 ?: N& Q, `; ]
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
2 @% d1 ]7 B. M; q' bwww1.tvboxnow.com2677290
  z+ p+ X3 c2 M" C7 k# W8 \+ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
' a  e2 _! ~1 f  L/ y公仔箱論壇$ o* G( R% |/ P% e% R% g! F4 P" N
公仔箱論壇. X' s+ W9 `' {
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
8 t) @2 [, b. N; O! v- k% F
$ f0 u) `* o: }$ x( o# k公仔箱論壇
  O, r+ J2 _- @# `, Q; rwww1.tvboxnow.com你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話www1.tvboxnow.com+ X$ C, Z+ q2 Z/ ^" Q
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
8 r5 a0 \' Z4 |9 R* r2 J$ j% w
* p/ b4 x8 _: ^7 [4 N' Stvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
; q0 d5 j6 x; }* P/ o9 atvb now,tvbnow,bttvb
& N6 ]) Y0 Y1 e5 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。tvb now,tvbnow,bttvb  j9 O) Q# A. v9 B/ ]1 i
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
, `$ c0 K6 ^. @+ p

) S3 J+ d3 Y# E' s# l; vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& O, f8 I! S4 x- H% V$ c! Q唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 公仔箱論壇8 q7 r1 O9 C. C* P  g4 l
+ B- w! L, p. Q7 c9 [
) c# g' T5 D5 j, I
5 ~, r2 O! K3 Y( v/ ~& i6 H# m4 `www1.tvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
0 g, Z* N7 e4 ~  Z) S) ?6 a! z大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M' D5 ]2 X0 ^2 Y6 P

/ N4 {, f7 F$ i6 `公仔箱論壇
, b2 U9 r* d9 h7 d3 {tvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
& i' _1 K' A& x公仔箱論壇公仔箱論壇) L7 {4 X, r$ I* ]
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 www1.tvboxnow.com" w( I2 E/ ?( x! B7 h$ Y& Q3 e

( H. u7 k) }2 h5 z0 dtvb now,tvbnow,bttvb其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇8 v" W% ^( G) O4 B* Y5 ?/ R

2 O& s. X0 r1 B/ R% L0 m3 Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U/ O; W& J7 F5 ]. ~
2 N- l' m0 Z9 ~3 q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, l# R$ }' i# b  ~$ Zwww1.tvboxnow.com7 m! B6 g; V( a8 B
www1.tvboxnow.com' x) D5 W1 L9 `/ a$ R
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
) z% X! r7 n( V8 b/ }; r
7 j+ P) B& j" _  @公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...www1.tvboxnow.com% N) j* o3 O7 x# q  ?
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
% f" @* e6 v1 Y7 J9 Z! F% M; v公仔箱論壇+ J, t% g; C, r8 s) B- K" M
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?4 J. |9 D8 x' V+ e! w6 n6 l
; n( I) b! ?% h  twww1.tvboxnow.com
9 p5 P- g8 L5 I" [. |; sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 r6 t3 _' @/ H2 Y
5 `) A9 Y  U- A
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
+ O: _, b% N, E  `* X, `
tvb now,tvbnow,bttvb/ k7 T+ t/ P+ e; {  _4 Y# q. k
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
# t3 L  m  k5 p! t' \! u

' [( ^4 A5 A) M" t% J) _www1.tvboxnow.com% g; Q6 z) c- _) I, G: A; _6 f/ w
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的! B# R6 k# _- F0 @2 i
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
+ P$ H: S0 r3 y. n7 ~# hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
! L1 Q; C( q6 _6 y公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃www1.tvboxnow.com; s0 X: B6 T0 J& r* z" C
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
www1.tvboxnow.com( d7 l/ A* {( f( U& K

5 O& M$ S8 R# |0 etvb now,tvbnow,bttvb
3 n5 u1 H: m$ ]3 e公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
" \, j. r( x! L2 f3 k0 ^

% k. c. Y. c0 u4 R7 B
! N$ Y5 @8 i- K+ d; |4 xtvb now,tvbnow,bttvb咬咬化身做高天寶公仔箱論壇9 |: k1 w! j! |; ^+ M; _% a; X
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃tvb now,tvbnow,bttvb, u% y, [+ x" e: \
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
www1.tvboxnow.com0 j/ f, l+ o- b( n3 T
公仔箱論壇2 s- @0 L( c2 @: n

, T/ u" O- N8 L# h0 kwww1.tvboxnow.com你留打呀?