返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正www1.tvboxnow.com, V: c. {3 F7 v* G1 z* }1 I
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
: I- B2 ^7 [' I: ?3 m$ B& Awww1.tvboxnow.com胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
' Y$ G6 @" W3 _5 W. p, k$ G6 S6 `" j公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ w9 p, a1 L+ y4 U, w
$ T" J6 `) h$ b* k0 ^公仔箱論壇真係?呢個會好啲嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" G* ~$ h6 Y' h" Z' v
2974113tvb now,tvbnow,bttvb2 R2 W5 k' B. O9 u& L
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
8 M: }7 k! Y+ t$ w我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
3 B; C* O! M" c. \
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
( s$ ?$ l' h5 C* L1 hwww1.tvboxnow.com29748651 o; D& h" @5 ]; J! z! v
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
1 H1 y% ], K0 t4 Z5 B( i* K. p
$ {2 u9 ]: `3 s  p% |5 Lwww1.tvboxnow.com總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 www1.tvboxnow.com& l- P+ d2 \, \2 G
3 a0 I5 Z3 Z$ u/ E( f" F
www1.tvboxnow.com* M1 w* X5 s) \6 j
tvb now,tvbnow,bttvb, y2 e1 T. T4 l/ m
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??公仔箱論壇) Y3 r6 W, P3 p* P* W# h
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
1 f& t) d+ w8 K% ?公仔箱論壇; T+ d  t9 D' u5 N3 {
  K8 i; @; A; A( ?
3 n3 Y7 Q0 {! q# l5 V  a
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。公仔箱論壇$ z+ I; W* F* G6 @& E( _# ~- W
www1.tvboxnow.com( H* c5 A  }1 ]

* ~2 Q- O/ u7 O! w/ _2 J% KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 O& ~4 E1 o: Awww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ \( B8 F1 F& K+ G
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
) ~' Z# x. A! S7 y- D公仔箱論壇
www1.tvboxnow.com- U, s! J0 m& }% e) t
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。公仔箱論壇  R) l- y2 `, ^9 Z1 \
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
# u. ^4 f- o2 i) }" kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com/ T4 c# Q. n! e9 E! ~) a
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
- Y, J) F4 V5 q3 o- R1 F3 Z3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 \3 {. u* S/ Q2 O0 G+ n. d7 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇* S7 M7 R. W  L
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb2 d9 f8 I" ?& G
2975667www1.tvboxnow.com& @' Q1 B! S: r3 p% _" j. ?3 Z* `  _0 S
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
0 t4 J% X0 P* A1 p/ Mwww1.tvboxnow.com
8 c0 Z# A5 r8 T1 v5 G0 rtvb now,tvbnow,bttvb傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...
* w. |8 u+ b& `1 w, x0 ]; g* ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
  J# [; [) L" p* L. A8 g" k- L5 Y中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
, c) h. }/ e) Q4 W' ~" y1 xwww1.tvboxnow.com
) f* u2 q0 R, a- k$ @3 ?2975628
2 D% N+ T3 R7 F# k$ i0 G6 Y$ `tvb now,tvbnow,bttvb5 D) _' |5 X. F  j1 |* \
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
2 {' X) ^; m) g0 r- W公仔箱論壇2975671
2 m. U1 G( ]# T& F2975672
. J/ [' o5 ?# l/ ?* y/ F
/ e' Z5 `- g* L( \0 u/ }leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
8 q- k* R+ Q) O* m" |5 Y) U6 P, o公仔箱論壇
9 v) Q2 n" [7 Z/ G/ I我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `& y. s# F7 Z# o9 ?2 n
% y2 ?/ o. u6 A7 |% A- otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. M( r) s3 _" `( D# z/ P; p! I

3 A* e* b$ g+ w+ c- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O- @/ I& X) K
1 Q# p6 [- H) t
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
" q+ _! W7 K0 e; ]& B& r4 Y公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
* |- ^- _* d) Nwww1.tvboxnow.com
8 l* E+ z  ]7 F" D5 Z% {# e公仔箱論壇
1 R: v  q  X# b$ {7 i* j* t髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
$ X! H8 f& }; H+ Y  ~- n如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

Z  M5 g- @) W4 I% \2 J8 stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 P; a  @$ }7 \" P
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
# K) H+ p1 m$ E3 E# V& j& X( q, Q1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
) d3 b: ?( ~) jtvb now,tvbnow,bttvb你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
2 W  O$ t' R# C+ I0 T公仔箱論壇 tvb now,tvbnow,bttvb0 S$ v& a! Q; J% \8 M/ {
公仔箱論壇  |  l& P; [4 p! F- [" N" S8 @; Z
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,公仔箱論壇" m& n& D3 P! }" u7 T0 P2 y# |
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
  C$ v; T8 Q6 M8 \* ?& jmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
( n# q6 R- F: e3 m1 c* ]% _$ ?7 n
係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。公仔箱論壇. P- ]& [& e$ @& f, [  e/ X

5 X! N7 K* P, f; |; V" G, W6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ f4 s! q3 u, t5 ^公仔箱論壇公仔箱論壇7 l" y) y. |- A5 v' x
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
1 @2 K3 @/ @* m3 ]www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
9 I7 C/ a1 Z( E, m7 y1 \2 q3 |
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。www1.tvboxnow.com+ ^3 x( Q  n4 {- _9 T$ M0 f
www1.tvboxnow.com. p5 N0 E" X$ E, i5 a
又有得睇李佳芯,開心。公仔箱論壇3 i2 N6 e" ?" {( K
1 F7 m! M0 Z/ C, G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 x- ?2 u0 s1 [3 u! Q# }; _