返回列表 回復 發帖
隨意兄未訓哦
條骨都無佐lu
去到我不是看人了 是被人看著我了
BeiDouChef 發表於 2015-8-9 01:23 PM
咁就要睇下個阿頭有冇料,會唔會體諒下属。
掉番轉睇,俾人看著責任少D,煩惱又少D!
大厨  估吾到我都有額外獎金收、多謝你…

你将巧開來的彩金給了我、已退回…
hungyu 發表於 2015-8-9 01:36 PM
多謝你啊 ~ 我都沒留意到多謝你提醒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
就快瞓了猫姐、香港香玩嗎?
你個巴達已經喊獎品不夠了
BeiDouChef 發表於 2015-8-9 01:28 PM
其實獎品唔重要,志在參與、樂在其中
謝謝大廚獎金
剛剛去完結婚PARTY返來,有D攰,去隔離打個招呼跟住瞓啦
就快瞓了猫姐、香港香玩嗎?
hungyu 發表於 2015-8-9 01:42 PM
太熱了
條骨都無佐lu
大醫生的戰術都給你找到了

至於這個小兒科
BeiDouChef 發表於 2015-8-9 12:51 PM
不是
剛剛去完結婚PARTY返來,有D攰,去隔離打個招呼跟住瞓啦
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:46 PM
又要做人情
條骨都無佐lu
太熱了
lhy92725 發表於 2015-8-9 01:46 PM
猫姐週日快樂,HK呢幾日熟因為台灣打风受影响
會員開始結束總數獎勵 free2penny45884840TVB 168,000,000 satoshi231931026834TVB 166,800,000 chenwenwu5441072529TVB 105,800,000 Pedestrian_A
25992970372TVB 74,400,000 lhy9272558316011181TVB 32,580,000 bl ...
BeiDouChef 發表於 2015-8-9 01:00 PM

多謝大廚既獎金   

會員開始結束總數
satoshi231931026834

大廚 開始與結束 的 數字 代表 在這帖子的回覆數嗎?
咁就要睇下個阿頭有冇料,會唔會體諒下属。
掉番轉睇,俾人看著責任少D,煩惱又少D!
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:38 PM
打工是這樣啦、總之自已心態看开的、做好本份就好…
又要做人情
lhy92725 發表於 2015-8-9 01:47 PM
今年連埋HK共5單
大廚, 我好像估了 Running Man預言帝 [第四十八期] 好像唔見我個名?
我要估多次嗎?