返回列表 回復 發帖

各位早午晚好.

祝大家父親節快樂!

掌门早晨,祝父亲节快乐!
han2013 發表於 2014-6-15 06:51 AM
漢仔中午好. 父親節快樂!
掌門晚上好,睇黎你同間電信公司無咩緣分
lhy92725 發表於 2014-6-15 07:54 AM
貓貓中午好. 祝父親節快樂!

間電信公司終於都有黎. 但遲咗2个半鐘至出現. 由2点半搞到晚上7点半. 足足搞咗成5个鐘至搞掂. 成8点至出門買明天bbq既野. 啱啱至將明天既材料準備好晒. 涼都未沖.

又就快早抖啦!!

但係要黎祝左Ken掌門父親節快樂先!

貓貓中午好. 祝父親節快樂!

間電信公司終於都有黎. 但遲咗2个半鐘至出現. 由2点半搞到晚上7点半. 足足搞咗成5个鐘至搞掂. 成8点至出門買明天bbq既野. 啱啱至將明天既材料準備好晒. 涼都未沖.http://www.tvboxnow. ...
pknoface 發表於 2014-6-15 12:05 PM
睇嚟呢個師傅道行麻嘛喔!! 記憶中我地轉光纖嗰陣個師傅用左最多兩個鐘。哇!! 搞BBQ? 好多野做嘎!!
grace妹未训呀? 祝你父親節快樂啊. 听日有冇準備同老豆和老公仔去飲茶呀? bbq好多野做都要做架啦. 今年第一次bbq咋. 啲細路成日嘈住話要bbq架啦.
grace妹未训呀? 祝你父親節快樂啊. 听日有冇準備同老豆和老公仔去飲茶呀? bbq好多野做都要做架啦. 今年第一次bbq咋. 啲細路成日嘈住話要bbq架啦.
pknoface 發表於 2014-6-15 12:28 PM
今晚可能會夜啲瞓,因為啱啱去完GYM返黎,仲未眼瞓。我老豆唔喺美國,老公老豆唔喺德州,所以唔使操心!
轉個網絡要搞幾個鐘架
我呢邊如果肯接受你申請的話
上門做野的時間吾會超過半個鐘
條骨都無佐lu
各位早午晚好。
掌門早晨,你吾系要BBQ家庭日麼
條骨都無佐lu
貓貓晚上好。 一早要去老豆個度探下佢先。 所以都唔得閑上黎。
轉個網絡要搞幾個鐘架
我呢邊如果肯接受你申請的話
上門做野的時間吾會超過半個鐘
lhy92725 發表於 2014-6-15 02:05 PM
轉唔同技術係要搞咁耐架。 2-3個鐘一定要。 因為要重新拉過晒啲光纖線。
我明,所以我先會話如果我呢邊肯接受申請會好好快
因為我呢邊系吾會為做佐一戶人申請而幫你做線的
他們會根據政策補好曬D線去你附近然後先買廣告話可以接受光纖服務
你一申請24小時就會上門,半個鐘都吾使就得佐
系米好有效率呢(問題是你無得揀幾時申請)
條骨都無佐lu
ken兄 去慶祝父親節了
他說在家BBQ呢
條骨都無佐lu