返回列表 回復 發帖
可能跟其中一个老板下台有关系所以跟庄家配合吃一注饱饱。。。哈哈
来报个到
原帖由 schumi1kimi 於 2009-3-1 12:53 PM 發表
来报个到
來多點
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
good evening everyone...
hello everyone.. this season is a record breaking season for MU...
原帖由 ljw1982 於 2009-3-6 03:37 PM 發表
hello everyone.. this season is a record breaking season for MU...
雲達沙不失球紀錄被紐卡素破了  真是唔抵
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2009-3-6 08:07 PM 發表

..

係lor~~
估唔到會衰係紐卡素手上,,
我愈來愈憎紐卡素~~
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-6 08:29 PM 發表
..

係lor~~
估唔到會衰係紐卡素手上,,
我愈來愈憎紐卡素~~
别这样啦,他们都要降级了。赢球就好。
原帖由 HIDE 於 2009-3-6 08:07 PM 發表

雲達沙不失球紀錄5系布力般破ge咩
點解好多報度都話系被紐卡素破了?
我5系好明
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2009-3-8 02:28 發表

雲達沙不失球紀錄5系布力般破ge咩
點解好多報度都話系被紐卡素破了?
我5系好明
布力般果场吾系距守龙门
所以话距个人概不失球纪录系纽卡素果场中止

回應 我系一督屎 第 3700 篇文章

哦..原來系咁

自從去左大6就冇得睇曼迷
✔ ✘吊詭..
FA cup semi final:

chelsea vs arsenal/hull

man utd vs everton !~
原帖由 onlineboi 於 2009-3-9 02:54 AM 發表
FA cup semi final:

chelsea vs arsenal/hull

man utd vs everton !~
then this year final will be strong team vs strong team la..
阿仙奴頹勢勝不了曼聯啦
車仔每逢決賽對曼聯都是只能做二奶
命運改不了  贏定
hide曾說過:
原帖由 HIDE 於 2009-3-9 07:31 PM 發表
阿仙奴頹勢勝不了曼聯啦
車仔每逢決賽對曼聯都是只能做二奶
命運改不了  贏定
haha... that's of course ar.. as Ballack is in the team they will only be second place..