返回列表 回復 發帖
甲洞仲ampang 太子園係星期日
tvbkk123 發表於 26/10/2013 10:24 PM
Ampang Taman Melor 星期六
Ampang Taman Muda 太子園 星期五 / 日 (隔一條街)

甲洞Taman Sri Bintang 星期六
禮拜係甲洞衛星市
認真睇真啲真係又真係
因為佢仲我差唔多地區
tvbkk123 發表於 26/10/2013 10:27 PM
我ampang太子園,同你差好遠
認真睇真啲真係又真係
係啊
tvbkk123 發表於 2013-10-26 10:26 PM
找人sponsor米得,上次小强和猫姐都话sponsor你
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
會咩我一個人行都差唔多用50塊
tvbkk123 發表於 26/10/2013 10:27 PM
拍拖用幾十皮,行街shopping睇戲用幾百皮。

你遲啲拍拖同我講你揀邊個

你應該會一星期拍拖幾次既,唔係一個月一次
認真睇真啲真係又真係

lckiong 發表於 2013-10-26 10:36 PM
幾百皮  有没有?
luke168 發表於 26/10/2013 10:33 PM
Reserved 一億贊助佢 唔夠追加一億
認真睇真啲真係又真係
小强够豪爽
幾百皮  有没有?
luke168 發表於 26/10/2013 10:39 PM
打油parking睇戲食餐館shopping 冇百幾兩百打底都唔掂啦
認真睇真啲真係又真係
我ampang太子園,同你差好遠
lckiong 發表於 2013-10-26 10:32 PM
上次凍檸姐先放個地圖出黎話好近,你唔係玩失憶啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
luke168 發表於 2013-10-26 10:33 PM
安全起見嗻

lckiong 發表於 2013-10-26 10:36 PM
行街睇戲吃飯洗唔洗幾百皮啊
幾百皮  有没有?
luke168 發表於 2013-10-26 10:39 PM
我都懷疑緊係咪拍一次拖就買一個手袋
Reserved 一億贊助佢 唔夠追加一億
lckiong 發表於 2013-10-26 10:39 PM
多謝老細過住黎俾我賺利息先
小强够豪爽
luke168 發表於 2013-10-26 10:39 PM
人強~~不需要衣裝~~不需要金裝~~我覺得我有小小強
打油parking睇戲食餐館shopping 冇百幾兩百打底都唔掂啦
lckiong 發表於 2013-10-26 10:41 PM
一百搞掂啦