返回列表 回復 發帖
揾緣分? 緣分係邊位?
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:19 AM
唔係同人的缘分 係同一样野的缘分。。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
特别到看了就不想再看咯。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:20 AM
咁你宣傳做咩? 叫人地唔好睇?
... 我念應該唔係呱...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:20 AM
係你自己讲特别既
但是我告诉师父,我可能会放弃。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:21 AM
为什么。。。难道是没时间。。。你没时间??
你唔係讀tarc? 死.. 人老.. 記性差了... 咁望下下邊...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:21 AM
你真係老人家喔。。。读tarc係边个啊??
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:22 AM
咩野? 咩野?
我有時都揾緊同號碼的緣分...
你唔係讀tarc? 死.. 人老.. 記性差了... 咁望下下邊...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:21 AM
当然不是啦。。。。人老了就自然会死。。不怕不怕。。。

你再讲就会出现在你那里哦。。。
都是永远特别了解哦。。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:21 AM
今天好多特别喔。。。。我是特别了解。。。蓝云是特别的飘着睡。。。还有一位是特别变态
连我名都打错。。。你真的是好特别哦。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:22 AM
aiya... 記到你男友的名...
飘着也能睡。。。。特别的云喔。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:22 AM
不飘着的云才真的特别啊。。。
咩野? 咩野?
我有時都揾緊同號碼的緣分...
咁你宣傳做咩? 叫人地唔好睇?
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:23 AM
你没听过各花入各眼嘛。。。。
当然不是啦。。。。人老了就自然会死。。不怕不怕。。。

你再讲就会出现在你那里哦。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:25 AM
出現係度都得... 不過我可以有少少要求嗎?
为什么。。。难道是没时间。。。你没时间??
蓝云 發表於 2010-3-7 01:23 AM
少部分是没时间,大部分是懒惰
今天好多特别喔。。。。我是特别了解。。。蓝云是特别的飘着睡。。。还有一位是特别变态
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:26 AM
今晚是特别之夜。。。出现的个个都有个特别的。。。