返回列表 回復 發帖
你講喇... 你講喇...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:46 AM
你都把耳朵关起来了。。。我才不要说。。。

浪费力。。。
才没有呢。。。。没有男子被我拒绝啊。。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:50 AM
我俾人拒絕慣... 洗唔洗我幫下你?
講來聽下... 我可以俾你少少中肯的意見...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:47 AM
唔使你的意见喔。。我会自己决定架啦
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
你都把耳朵关起来了。。。我才不要说。。。

浪费力。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:51 AM
我都聽唔到... 我用眼睇...
厉害哦。。。。下次可以去参加背歌词大赛。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:47 AM
哪里有这样的比赛?? 我会考虑。。。。
唔使你的意见喔。。我会自己决定架啦
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:52 AM
咁唔俾面... 我平時要收費架...
如果我是云。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:48 AM
问问许茹芸啦

唔係... 可以面試先...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:50 AM
那你去慢慢寻找符合你条件的咯。。。。
我俾人拒絕慣... 洗唔洗我幫下你?
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:52 AM
哇。。。你是不是被人拒绝到上瘾了啊。。。。

那里有人喜欢被拒绝的。。。你又多个特别啦。。。
问问许茹芸啦

RhLmBQJZC7k
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:54 AM
有number 喔....
咁唔俾面... 我平時要收費架...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:53 AM
免费既我都唔要啊。。。。。。
我都聽唔到... 我用眼睇...
ed_teck 發表於 2010-3-7 01:52 AM
如果有心。。。。心中的耳朵会听到的。。。
问问许茹芸啦

RhLmBQJZC7k
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:54 AM
会不会是独角戏啊。。。。
哇。。。你是不是被人拒绝到上瘾了啊。。。。

那里有人喜欢被拒绝的。。。你又多个特别啦。。。
蓝云 發表於 2010-3-7 01:56 AM
我特別丑少少.. 其實都算係好人...
哪里有这样的比赛?? 我会考虑。。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-7 01:53 AM
台湾就有很多这样的比赛啦。。。马来西亚等你举办。。。