返回列表 回復 發帖
J神...早!又有新搞作喎
金石良 發表於 2013-12-5 01:15 PM
多多搞作都有,怕你無時間來玩喎
多多搞作都有,怕你無時間來玩喎
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:28 PM
一有時間,實會入嚟支持J神你嘅
局部區域潛水中...
今晚冇盤開喎,難得清靜一吓
局部區域潛水中...
J神財神爺 中午好
各位中午好
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。

發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?

(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間今晚上23時正截止

-------------------------CLOSE---------------------------------
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
發問圖片遊戲:

(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
PM咗,依個就真係好難唔識雖然我冇睇
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
已經PM你了
已pm
認真睇真啲真係又真係
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
已經PM你
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
已pm你。 好彩有煲韓劇
已pm你。 好彩有煲韓劇
LastWinner 發表於 2013-12-5 02:26 PM
好的好的,是韓劇人, 天天劇區都會送1萬元,留言後,唔夠就來本館,玩遊戲拿錢
今日财神爷有无赢钱啊
條骨都無佐lu
發問圖片遊戲:

(每人只可參加一次)
發問圖片 ...
已經PM

多謝發問圖片遊戲
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
今日财神爷有无赢钱啊
lhy92725 發表於 2013-12-5 02:42 PM
無贏錢呀,昨天輸了13億
买错冷门啊
條骨都無佐lu