返回列表 回復 發帖
是啊。。。明天我们还会有白雪牌cheese cake........
ForeverEver 發表於 2010-3-18 01:00 AM
打廣告呀? 失敗左就冇架啦
男都可以變女, 女又可以變男
而家連男人都可以懷胎十月
真係冇咩野唔可能
blacker14tt 發表於 2010-3-18 01:04 AM
真的是世上无难事。。。。只怕有心人。。。
update少少啦。。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-18 01:05 AM
你的新名越来越长了。。。update少少歌后。。。
你去起我底
cck_my 發表於 2010-3-18 01:02 AM
咁啱25 & 52嘅tab仲開住, 你唔好彩
cck_my35000.00 %60.770.60212,695.002,110.00210,585.009,980.33 %52#
cck_my90000.00 %48.600.76437,400.006,854.99430,545.016,280.75 %
仲要係好耐之前買落嘅
blacker14tt 發表於 2010-3-18 01:00 AM
最少10多天前咯
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
哈哈。。。喝茶和starbuck的。。。。代价高啊。。。
蓝云 發表於 2010-3-18 01:00 AM
这就要你自己measure啦。。。
现在当然黑啦。。。。是晚上啊。。。现在亮就真的快要世界末日了。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-18 01:03 AM
藍雲話世界變嘛, 都唔係冇可能
妳地隔咁遠, 點勾呀?
blacker14tt 發表於 2010-3-18 01:07 AM
能的。。。想着想着就勾到了啦。。。。
没关系。。。开玩笑没错。。。
蓝云 發表於 2010-3-18 01:01 AM
幸好你知道我讲笑的。。。。不然你会不理我的
妳有形象架?
blacker14tt 發表於 2010-3-18 01:02 AM
乜我无架??咁要几多钱买先有啊??
就是没有set才会离题啊。。。。set了就不会离了。。。。
ForeverEver 發表於 2010-3-18 01:05 AM
點解我覺得set左都會離題?
你地今晚都HI佐成晚,理唔理都一样咁HI
cck_my 發表於 2010-3-18 01:07 AM
我意思係驚你唔幫襯25 & 52
能者多勞, 好事好事
blacker14tt 發表於 2010-3-18 01:03 AM
我希望少点
是我我就会问。。。

wh-questions....who...when...what....why...how??
蓝云 發表於 2010-3-18 01:03 AM
我们是kindergarten level啊。。。暂时this & that先。。。。
好啦。。。。今晚应该是吹到这里就够了吧。。。。

再吹明天就会有熊猫出现。。。