返回列表 回復 發帖
- w" }6 q5 G& q# q: D8 }1 w! h公仔箱論壇www1.tvboxnow.com4 s" L/ N- m1 W1 @! @6 [
. x% ~  x6 j; E% r" Q
你留打呀?
) R/ j8 d8 D- n$ }$ ]5 `" tLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 # t) ^8 |% \* ^0 r  q1 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @# G( i. g$ C. {
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! i0 K. c( P4 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 T( J! w+ U% q) O$ n, n
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
" j% [  _5 P/ P) z# _* @
3 y1 b, {1 k$ E; w1 [3 h! h& b唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* }( `/ L: f/ `- |3 e; |3 ^
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {: |8 ?: X+ K! o
公仔箱論壇0 N3 v2 ]1 J; F6 j& V0 K
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
& C. A- S0 u4 Ftvb now,tvbnow,bttvb喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
8 t4 P3 G3 Z7 s% ^6 l8 E公仔箱論壇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 p3 m4 a9 }, s5 ^: l8 F7 `
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
; w( O' f4 I% lleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skillTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! o1 f" ~6 V3 K. @& v
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
: T6 Y8 o  {! m9 J) Q; U+ [tvb now,tvbnow,bttvbthat would be too bad
* S% S4 {, |. v9 f" i( F# dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; F: B3 u7 Y# f. T$ M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r- H9 G6 t; o% K  [2 b
咪係!
唔怕水滿就得
1 \! {4 o; _$ A6 @9 Q4 ytvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
+ Q; @# {. {8 M

/ W% f3 C8 K) H8 e6 I- S8 orrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
" O' t+ b' l5 C' P
. N: N5 L, U" ?$ n, U5 f公仔箱論壇話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
& t) G9 A& R4 B* ~( j  h8 b# ^0 u1 ~tvb now,tvbnow,bttvb
- \2 I8 `! I$ I+ ?5 o: ?7 i2 g公仔箱論壇哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
4 |3 o0 D6 ]9 k' w公仔箱論壇喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
0 i9 T1 w2 Q/ q0 t( R% L9 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
0 @# O9 ]5 f; b0 l6 n9 J( S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. |' i/ _0 u4 o. J: s
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
- e8 b6 {  h6 Y% k' B& y: Ctvb now,tvbnow,bttvb算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
$ G! [4 T# {: }8 O1 z/ R$ p+ p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉www1.tvboxnow.com, m) \$ b, K" h" q
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
& B9 i. f( D9 l- I; i. M騎騎,我都好似差唔多。
5 W* m! w5 w& ]* y1 j0 ]8 \" x  Kwww1.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
2 j  N  m9 g6 G6 s. I! z8 c  ]公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
公仔箱論壇' z3 h4 O7 @6 {( Y3 h1 \2 ?
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
* f2 `! r8 P3 D4 m* @$ d
* A# a' D. _, `, F) ^& y% x$ B. Owww1.tvboxnow.com話時話,多謝你派的分,謝謝
公仔箱論壇3 d& _" A; Q& k" s

- y6 [1 [' _9 ~6 e8 Cwww1.tvboxnow.comrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
- Y+ ~8 z/ j3 K; }( `) j1 R' dtvb now,tvbnow,bttvb
5 r( v9 w1 l; k1 J5 q6 f) u$ r話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
- n; W9 d* g6 y' d! o6 Y" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
/ M" u# L) j* O0 m+ \開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇! A; r5 O- G$ q

0 _+ X8 M! K4 |2 ~  }. l  r話時話,多謝你派的分,謝謝7 L4 L. l; q/ a
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
! k5 J& V/ t6 {0 d) C; B& @

8 ~: @( i6 `4 g% a0 x睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vipTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 W2 f: t3 s6 i/ p( p3 i
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j* ~7 O. E& L& k

8 T# v( h( H9 u8 T公仔箱論壇2打6.. 咁我咪新仔不如囉!