返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 4573 篇文章

你咁既时间,唔系训觉就系冲凉咯。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-17 02:15 PM 發表

噢噢。。是唔是没睡够啊??
好像是喔。。。。。
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 02:17 PM 發表

二個, 你叫 "過幾" 呀? 型喎!
你咁讲.搞到我有D唔好意思啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2009-3-17 02:21 PM 發表
你咁既时间,唔系训觉就系冲凉咯。。
都是阿大清楚我d一切。。
原帖由 ckhooi74 於 2009-3-17 02:16 PM 發表
咁你要放松d了。。。
我惊佢带雕走佬喔。。。。
原帖由 mun2 於 2009-3-17 02:25 PM 發表

好像是喔。。。。。
噢噢。。 咁使唔使我陪你睡多几个钟啊??
原帖由 wk.hoo 於 2009-3-17 02:27 PM 發表

你咁讲.搞到我有D唔好意思啊。。
可以話俾我知呢個名的由來嗎? 你冇理由值 " 過幾" 嫁喎!
原帖由 mun2 於 2009-3-17 02:08 PM 發表

你好吗? 我里排烦紧d事。。。。
mun2 , 係唔係感情事呀?

回應 manyiu 第 4581 篇文章

唔系过几,系过儿啊。。
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 02:33 PM 發表

mun2 , 係唔係感情事呀?
因该系掛。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2009-3-17 02:46 PM 發表
唔系过几,系过儿啊。。
輝哥, 呢兩個 几,儿係 乜東東字呀? 我冇學簡體字, 所以唔識分呀? 你或者用 英文解俾我知呀!(我D中文係有限公司呀)
原帖由 mun2 於 2009-3-17 02:59 PM 發表

因该系掛。。。。
咁真係有D麻啦! 唔好諗咁多啦! 識多D朋友囉!
2哥... 你刚才那么热情啊....  有点受宠若惊....
珍惜四人帮。。。
原帖由 manyiu 於 2009-3-17 03:05 PM 發表

咁真係有D麻啦! 唔好諗咁多啦! 識多D朋友囉!
manyiu..................
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-3-17 03:20 PM 發表
manyiu..................
金金, 去左邊度呀? 近來唔見你!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件