返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-8 04:22 PM 發表

義氣仔女, 不講居心啊.
叫big bro   加 D 分给你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 04:24 PM 發表

叫big bro   加 D 分给你
錢太多, 好煩啊.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-8 04:27 PM 發表

錢太多, 好煩啊.
叫他加...功勳不是钱啵
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 04:30 PM 發表

叫他加...功勳不是钱啵
咁又唔同.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-8 04:37 PM 發表

咁又唔同.
你开口同big bro讲咯..  他应该会出刀仔
刘小姐啊

去咗边啊...

回應 mickeybblim 第 486 篇文章

我回来咯!!!
干嘛!哭得这么伤心。。。。。。

回應 真爱难求 第 487 篇文章

流小姐。。。。

回應 ckhooi74 第 488 篇文章

辉哥,你来啦!!

回應 真爱难求 第 489 篇文章

几日唔见去咗边啊。。

回應 ckhooi74 第 490 篇文章

在这里呀!我没有留言而已。。
看见你们聊得蛮开心,但是我不知道要写什么就没有留言咯!!!
每次看见~~~~天~~~~~在派钱,我都没有份。。
时间不允许我拿奖金咧!!!
原帖由 真爱难求 於 2008-8-12 02:55 PM 發表
时间不允许我拿奖金咧!!! ...
哈哈。。放心啦。。有机会的。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-12 02:55 PM 發表
时间不允许我拿奖金咧!!! ...
去我层楼到啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 04:42 PM 發表

你开口同big bro讲咯..  他应该会出刀仔
你讲咩话?