返回列表 回復 發帖
i play so long onli get one 王者之墜
原帖由 zukiroy 於 2009-1-29 02:25 PM 發表
Time to show off
i show my little weapon here
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
to: 00-00-00
i will be in 2-3 hours back.......
原帖由 zukiroy 於 2009-1-29 13:42 發表
good night la~
新年無乜好野送比朋友 買左一些可能你地都岩用又應合活動既野
小小心意 不成敬意!!
(PS: zukiroy提我 又真係喎 同我上次睇時又不同 ....THX FRD!!! )

收禮人          物品名          贈送數          時間
jnc3688         八倍金錢卡         50         2009-01-30 01:02:40
brian123         八倍金錢卡         49         2009-01-30 01:02:31
brian123         八倍金錢卡         1         2009-01-30 01:02:09
00-00-00         八倍金錢卡         50         2009-01-30 01:00:56
zukiroy         八倍金錢卡         50         2009-01-30 01:00:41
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-30 01:06 AM 發表

小小心意 不成敬意!!
(PS: zukiroy提我 又真係喎 同我上次睇時又不同 ....THX FRD!!! )

收禮人          物品名          贈送數          時間
jnc3688         八倍 ...
多谢啦,我都没咩可以俾你。
等待一个人的人
原帖由 Q版皮利斯 於 2009-1-30 01:06 AM 發表

小小心意 不成敬意!!

收禮人          物品名          贈送數          時間
haha~i have just find it out last night~

thank you for your 8x money card la~i use alot in this day~

回應 00-00-00 第 5614 篇文章

he have everything so we can't give him anything la~
原帖由 00-00-00 於 2009-1-30 01:08 發表

多谢啦,我都没咩可以俾你。
不用啦 我知道比多野你一定不收!! 咁比金卡你 應該會比下面我收下呱!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zukiroy 於 2009-1-30 01:08 發表

haha~i have just find it out last night~

thank you for your 8x money card la~i use alot in this day~
一日平均用多少8金卡?!

原帖由 zukiroy 於 2009-1-30 01:09 發表
he have everything so we can't give him anything la~
我想要既未出50/100卡....

如果出50/100卡 咁就不用日日打同人追來走去咁辛苦.......

又閃晒去打怪?

咁我都打多一陣 就訓!!!

THX FRD!!!^^

回應 Q版皮利斯 第 5619 篇文章

about 10 i'm not sure

have to try to make lot of money like you

小小心意 不成敬意!!

thank your very much
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。

回應 Q版皮利斯 第 5613 篇文章

y i dont have de???