返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-11-25 05:09 PM 發表

哈哈哈。。。WHISPER 啦。。
还有呢... carefree的感觉又如何...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-25 09:00 PM 發表
呢个我唔知道。。
没用过。。你试左同我讲。。
金仔早啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-25 09:00 PM 發表
这个牌子不好用的。。。。。会漏的。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-11-27 10:25 AM 發表

哦。。是??
咁仲有么牌子介绍给大师兄用啊?
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 10:39 AM 發表

哦。。是??
咁仲有么牌子介绍给大师兄用啊?
用mamipoko最好的。。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。

回應 ngls 第 554 篇文章

mamipoko??成人尿片啊??
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 10:53 AM 發表
mamipoko??成人尿片啊??
no........是宝宝的。。。。很安全的。。。。绝对不会漏。。。。。。
老细,煲好没D凉茶
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ngls 於 2008-11-27 10:58 AM 發表

no........是宝宝的。。。。很安全的。。。。绝对不会漏。。。。。。
哈哈。。。宝宝??岩大师兄用吗???
阿大... 猪猪... 嘉嘉...
珍惜四人帮。。。
原帖由 ngls 於 2008-11-27 10:25 AM 發表

因该dr.p包大人好用...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-27 12:04 PM 發表
老细,煲好没D凉茶
今天没心情煲凉茶... 自己沽地王老吉来贺啦....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-27 01:01 PM 發表
因该dr.p包大人好用...
哈哈。。你用惯了嘛。。是时候试其他牌子。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 01:05 PM 發表

哈哈。。你用惯了嘛。。是时候试其他牌子。。
没用过... 上次听988每次打广告好像很好用...
珍惜四人帮。。。