返回列表 回復 發帖
" t" `7 T+ f6 ~0 W) Itvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇+ P, \- c* }+ Y' u( X6 O
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
+ o2 U7 G- x* v, o3 e大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
/ g1 N& }! m9 |$ I$ I1 j' \
都係名稱1個冇乜作為
1 H, P; ^7 ?) t8 b. @2 D7 {! Lwww1.tvboxnow.com都係名稱1個冇乜作為
3 e+ E( s, |( b$ Xwww1.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
, h# ~. T0 X( ]" Q) ]8 s咬咬兄你好, ; I- _( ?6 |# t
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
www1.tvboxnow.com9 ^: P  f  w$ `3 @
公仔箱論壇/ s7 S& D6 w& R
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z4 e' \/ a9 A2 q
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
8 R# j5 K8 m2 B" l* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb( Y% v. ?. U8 ^0 c" s+ P! D
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
公仔箱論壇5 E) x$ Y# T6 @! A
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
+ S' ^$ V" D& _+ l  kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb. b: H+ x, b- t% `
話時話,多謝你派的分,謝謝公仔箱論壇! t5 a7 \$ S5 @* ?) ]8 v4 {8 [" E6 z9 }9 S
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 n' K" S+ M( h/ q- v  h. b

# }# M- X/ W, j6 h2 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
" i5 n' ]* [* g( ^
咬咬兄你好,
/ r: l6 J' O. n1 {& E一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www1.tvboxnow.com" J! F7 d$ U+ ^
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
. D) m- ?3 P2 f0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好,
9 ^5 h" H) L+ }9 A- S$ E. E( cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉2 f! D. T2 }3 l7 U0 D0 i
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
. [+ q) V( G2 ?/ m4 {- D
- K( q3 `/ m0 `, u3 ?) l5 @! Q4 C; {tvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
6 C# G4 u. B8 L- _& Z公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
" B3 z+ \0 A, g2 Y, d公仔箱論壇我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 www1.tvboxnow.com) |/ \5 H! c$ z0 H0 |4 c
0 ~/ F/ _5 |. i7 `& C0 {& t- U
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
, s- Z  l* k" L' CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
4 \3 i! O9 |2 x0 f, c7 ?" y# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈哈,你形容得好好笑...........www1.tvboxnow.com# i) k6 g- B. ^) t2 i6 }: H

# u! O& t. s& f1 x; i7 N. @tvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。www1.tvboxnow.com: V( ]+ r: ]/ m' a% @/ p

4 Z! o: _' d7 Q0 w9 \/ f! J' W8 jwww1.tvboxnow.com+ L* X0 h9 w9 ?& e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ^8 ^' ]) y" Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
6 o/ g/ K1 N" q3 h( Y

) d6 C" n' b7 U睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D: w9 i( @; a2 L' D
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
' ?- k' t1 O7 z2 z8 g6 V1 Z公仔箱論壇
, o' A$ e8 \5 B) K6 k4 i2 T% UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
- c! t1 H0 f  `+ e9 k公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
$ {7 l" s: k; Z0 ftvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
. V) K% U: H" @  h! [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
: {, L( \0 a+ ~* a5 qtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com2 \9 N# P+ J0 k' o
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
9 h1 V: r/ [% H  H1 P, u* mwww1.tvboxnow.com小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
# l6 k8 {" E5 U, ]* @! f, cwww1.tvboxnow.com哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
. ~" |$ o- N8 H9 E/ o, q4 }( b公仔箱論壇要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。公仔箱論壇" j7 W/ _& R4 F, }- X$ ]* h
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?" u2 o  G% m8 H! S* M2 p
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
4 n" d% S1 @& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H# m. {2 t- v
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
+ e  y$ ~& F: q3 m3 \1 W9 O5 {呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食