返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。公仔箱論壇& r' u. t9 t8 w+ G/ W

8 Q1 G4 b2 E7 D公仔箱論壇% \4 [8 d7 h2 N# P2 f; Y# o$ x: e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x2 E  x" g( a3 E$ r; N) P( Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www1.tvboxnow.com  [: [- A' {, A4 u' H; Q. w

# w: _" ?* T  e+ a. P! u係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
$ a% P1 v+ r" X8 @/ o8 Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
& x$ c& u0 o0 z) V# a
0 @9 j1 y! p. X# R. z; h
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
+ [9 Q& y3 q! Y& Z  }# I+ R1 i

# E! e! l. }- h& G" d3 Q- `大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。www1.tvboxnow.com- Z, s5 \2 W7 ~1 |  ~3 u! S

! e* C( h6 ~( s+ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....tvb now,tvbnow,bttvb. d1 m9 T$ N9 g  n* q" h- z& i
公仔箱論壇' s5 w5 c2 U: m! r6 `
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
- V7 }6 ?0 J2 v) L公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
% [" |" l9 f. k. G5 \公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb$ o! J. \( p8 i. j# I& Z! j+ I; }
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o5 H  q- r0 d  g, C, t* I
公仔箱論壇" y$ [  E" H  Y, K
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
3 \( b' B1 L/ `3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
1 q; [0 f+ r3 _7 ]* p3 ?# Atvb now,tvbnow,bttvb咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
6 r3 f& D+ N: u" S/ ^( V
+ Y% N* ^# u( z2 B$ twww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb3 @+ |' a0 j9 k- l! a+ g- B/ X: i
真係有拳譜參考架。
* z2 X1 a" }+ F3 u+ _* w. Kwww1.tvboxnow.com
6 H1 _4 C# U7 e5 H「初鍊」
; K$ j- E' G$ I( H大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
/ D; R; e" `+ z/ v- Y「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
; b0 ]7 p) {6 w( r( T, uwww1.tvboxnow.com282659628265982826597
5 d' I" J2 {) N, j- c2826599
( r8 s( N6 `0 T7 B' l, o真係有拳譜參考架。
" a8 R% m$ D4 h" {% T1 P2 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
3 H  q- r  a( b4 e; `) O4 q* N; t" Q' J
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子     X0 o) A, Y, V2 M4 W

! H6 P9 t$ L% Ytvb now,tvbnow,bttvb
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
tvb now,tvbnow,bttvb3 U" H9 Y; [: O. \! O
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
5 R- k6 v- H8 A. x! ]! C* @2826645
8 w) s. ^% ~- K! ?. ~2826644www1.tvboxnow.com+ \- O0 i- m9 q8 v
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
& w, K  S6 z3 ?- [( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

9 z4 S1 J1 a0 H2 M& y' N公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
3 I7 o: _6 D0 L! J% K公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......公仔箱論壇0 }( d/ `  n/ ]9 V" |
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
公仔箱論壇: b8 ]) L8 f7 E. r/ r4 S4 m6 G
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
公仔箱論壇% M( ]2 m7 A; ^1 f# q) ?3 w
有無放大鏡
- Y9 p1 N1 g( e6 Ewww1.tvboxnow.comchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
% C0 L5 h* }" Z  H1 x0 |* s哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
) b. y' E9 f/ O1 V1 Cwww1.tvboxnow.com香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
, z7 h* E+ D) y$ V( T; G香香好可愛。