返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 12:54 AM 發表

佢地自己唔要做既哦!
有得做都唔要做

回應 cck_my 第 6222 篇文章

经济不好,过了试用期就被裁员了,回家做VIP。。
原帖由 cck_my 於 2009-2-2 12:59 AM 發表

有得做都唔要做
我又唔系佢,我点知哦!!!
原帖由 jerecho 於 2009-2-2 01:02 AM 發表
经济不好,过了试用期就被裁员了,回家做VIP。。
唔系咁架!!!
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 12:58 AM 發表

系啊,听日就开工啦。。。。。。。。。。。。
楼上 楼下 的各位兄弟姐妹,早上好!

靓姐,健兄 早上好!

我都是听日开工... ...

回應 jerecho 第 6227 篇文章

也对哦!

回應 enjoy698869 第 6230 篇文章

大多数人都听日开工!

回應 enjoy698869 第 6230 篇文章

你明天开工了还不睡?想在公司睡午觉吗?
祝大家开工顺利,
今年升职兼加薪!!
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-2 01:05 AM 發表

楼上 楼下 的各位兄弟姐妹,早上好!

靓姐,健兄 早上好!

我都是听日开工... ...
你咁夜都未训既?
原帖由 cck_my 於 2009-2-2 01:11 AM 發表
大多数人都听日开工!
其实不是... 我原本是 29-Jan-2009 星期四开工的
                     拿了2天假,所以才02-Feb-2009 星期一开工
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-2 01:20 AM 發表

其实不是... 我原本是 29-Jan-2009 星期四开工的
                     拿了2天假,所以才02-Feb-2009 星期一开工
我明天是公共假期!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 jerecho 於 2009-2-2 01:15 AM 發表
你明天开工了还不睡?想在公司睡午觉吗?
祝大家开工顺利,
今年升职兼加薪!!
原帖由 vwwo 於 2009-2-2 01:18 AM 發表

你咁夜都未训既?
惯佐夜训...
                     放心,工作忙   不会训的

回應 dicksonkhan 第 6236 篇文章

明天你那边是什么日子?为什么公共假期?
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-2 01:23 AM 發表
我明天是公共假期!
小白,早上好!

难怪你还在这
原帖由 enjoy698869 於 2009-2-2 01:26 AM 發表

惯佐夜训...
                     放心,工作忙   不会训的
我都系惯左做夜鬼。。。。。。。。