返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 02:55 PM 發表
下午有人嗎?
爷爷..你做乜啊..好怒咩啊(嬲咩)
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 03:14 PM 發表
入黎探你地!
manyiu
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 04:03 PM 發表

8问...
一片面包就夠飽啦 ??  D 野做完啦 ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。

回應 manyiu 第 61663 篇文章

manyiu 妳完來記得我....
真係好.....
原帖由 boys 於 2009-1-6 04:01 PM 發表

換成tvb給我吧......
我原本 功勳有 6位數字, 閱讀權限:80 用左一半身家都係昇唔係太多咋! 你差咁遠, 點幫呀!
原帖由 comfit8 於 2009-1-6 04:05 PM 發表

打劫最有米哪個啦
打劫你都足夠..

回應 mickeybblim 第 61675 篇文章

有點氣勢好喲,...
加下要努力去跑金樓賺TVB 元.
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 04:10 PM 發表

我原本 功勳有 6位數字, 閱讀權限:80 用左一半身家都係昇唔係太多咋! 你差咁遠, 點幫呀!
怎可以同你一樣呢~但幫到多小都好起碼不用這麼.......
原帖由 boys 於 2009-1-6 04:11 PM 發表

打劫你都足夠..
D $$ 已放進銀行 話之你隊我 啦

回應 manyiu 第 61679 篇文章

我都用左............
山棻爺爺  2009-1-5 12:45 PM TVB 10000 元 功勳 9 點 積分兌換   
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 04:08 PM 發表
manyiu 妳完來記得我....
真係好.....
記得! 不過唔知到你係唔係真係爺爺黎者! 哈!
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 04:14 PM 發表
山棻爺爺  2009-1-5 12:45 PM TVB 10000 元 功勳 9 點 積分兌換   
爺爺 你用咁多$$ ﹐ 用你的棺材本  ?
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 04:15 PM 發表

記得! 不過唔知到你係唔係真係爺爺黎者! 哈!
Why.....真都無這麼真.....
原帖由 comfit8 於 2009-1-6 04:08 PM 發表

一片面包就夠飽啦 ??  D 野做完啦 ?
是啊...你都好free啊
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 04:14 PM 發表
D積分兌換 好貴, 又收 10% 手續費, 我個心有D痛呀!