返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 04:51 PM 發表

这里的楼主是如花婆婆
那里跑出一个冒充货
你眼有问题啊... 看下个标题
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
靓婆午安

你在家啊

没出街
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 04:52 PM 發表

我相信係靠兄弟班內部放料先可以有機會賺D, 否則, 圍外人實輸死呀!
完全正確.......
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 04:52 PM 發表
※股市彩池獎金
以總資金排名
第1名            1500萬 TVB$+ 功勳 5000  + 股神勳章
第2名            1000萬 TVB$+ 功勳 4500
第3名             800萬 TVB$+ 功勳4000
第4名             500萬 TVB$+ 功勳3500
第5名  ...
第201至400名  10萬 TVB$+ 功勳  500

top300就有
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 04:57 PM 發表

你眼有问题啊... 看下个标题
肯定你你冒充的,还偷了如花婆婆的帖
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-6 04:58 PM 發表
靓婆午安

你在家啊

没出街
上班,要回家
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 04:56 PM 發表

这么少钱,你又这么多钱。进了去给你当然发觉不到
應該有通知嘛! 都收唔到信息! 唔多$$$, 咪算囉!
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 04:22 PM 發表

你D是乜工作啊...有小的
有小問題咪叫人去fix , 大問題咪親自出場
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
我返黎啦 ~
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 boys 於 2009-1-6 04:59 PM 發表

完全正確.......
boys 銀行係你開嗎?
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 05:00 PM 發表

上班,要回家
靓婆婆,今晚同我地over night 啦
原帖由 comfit8 於 2009-1-6 05:03 PM 發表

即係做老闆.........
原帖由 comfit8 於 2009-1-6 05:03 PM 發表

你頭先個係大問題呀?
原帖由 jnc3688 於 2009-1-6 05:00 PM 發表

肯定你你冒充的,还偷了如花婆婆的帖
我是真的
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 04:56 PM 發表

我都是啊...
你身家1日利息超过50万,还玩什么股票
这是我们穷人玩的
还要更我们争钱