返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 西门兄 於 2009-1-21 11:27 PM 發表

犀利..... 灌水大法既顶级神功.......
唔係你估
外星貓E生
原帖由 pangck 於 2009-1-21 11:30 PM 發表
蝴蝶 蝴蝶 蝴蝶
廚師煮蝴蝶, 又幾靚喎, 唔知好唔好味
外星貓E生
簽名被屏蔽

回應 pangck 第 65302 篇文章

花蝴蝶 不见咗啦...不知道飞去边
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 西门兄 於 2009-1-21 11:31 PM 發表

年就过硬架嘞...... 肥唔肥就要睇听日嘞......
哈哈 听日你发花红啊.... 肥啦
我有潜水几日..free就帮我打扫下啦
原帖由 chfong2 於 2009-1-21 11:31 PM 發表
我唔好意思同你讲啊。 Sorry Sorry
我今日去家族度才发现....

回應 chfong2 第 65308 篇文章

你老细咁早收工啊.....几好哦.....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 CC517 於 2009-1-21 11:32 PM 發表

廚師煮蝴蝶, 又幾靚喎, 唔知好唔好味
煮...

我好耐无返去看下咯
原帖由 CC517 於 2009-1-21 11:26 PM 發表

好聽話的
不是咯。。。我怕我在讲下去。。你又来顶。。。

等下人家说你灌水啊。。。婆婆这里不久淹水咯。。。。

回應 mickeybblim 第 65310 篇文章

你去外国过年啊.......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 蓝云 於 2009-1-21 11:36 PM 發表

不是咯。。。我怕我在讲下去。。你又来顶。。。

等下人家说你灌水啊。。。婆婆这里不久淹水咯。。。。
你的老公好久没出现

回應 CC517 第 65306 篇文章

练功几耐左啊......咁神......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
簽名被屏蔽
原帖由 西门兄 於 2009-1-21 11:37 PM 發表
你去外国过年啊.......
全马走走