返回列表 回復 發帖
伤风,喉龙痛&咳嗽
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2009-1-22 12:20 AM 發表

亞婆走得快, 一定有古怪
不舒服...
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-22 12:28 AM 發表

做咩喎...
潜水
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-22 12:30 AM 發表

做咩啊??唔好啊。。
E+不好
fitfat,师奶,enjoy&猫鱼.. 早晨啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 11:00 AM 發表
伤风,喉龙痛&咳嗽
喝多的温水啦
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 11:00 AM 發表
伤风,喉龙痛&咳嗽
食得煎炸野多啊
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-22 11:09 AM 發表

喝多的温水啦
温水...第一次听到喝温水
应该话早上起身饮盐水就真
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-22 11:45 AM 發表

温水...第一次听到喝温水
mickey, 唔舒服要睇醫生! 多休息先快好嫁!
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 11:16 AM 發表

食得煎炸野多啊
昨日'不小心'吃咗' 3块meruku(一种食物)...
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 11:47 AM 發表
应该话早上起身饮盐水就真
E+饮咩都无用 ...痛死
原帖由 manyiu 於 2009-1-22 11:50 AM 發表

mickey, 唔舒服要睇醫生! 多休息先快好嫁!
manyiu...,我惨啦... 我星期六就去探亲戚啦...
婆婆 多謝你的紅包 。
年祝 5 ~ 6 我要Penang 玩 ﹐ 不會去啊
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 11:57 AM 發表
婆婆 多謝你的紅包 。
年祝 5 ~ 6 我要Penang 玩 ﹐ 不會去啊
oppa...少少意思J..TVB30元

初2,我应该已经on the way 去pahang   

你从来没有去过penang??? 其实跟路牌行就ok..