返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇. y& ^% o& c, \3 W, W- M
有D管理費包埋..有D就你用才俾租..度度唔同~. o+ q' `* W9 r1 ]; X0 a/ f! A
ricky867 發表於 2012-8-19 09:35 AM
www1.tvboxnow.com5 _7 R- D1 V; C9 x8 E. k
就好似大馬D私人公寓咁,都係要交管理費~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 N( W$ `. f0 O4 k9 l+ p

9 @& v7 K* U7 E; W( G一時忘記咗香港多數都住公寓嘅樓~
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無
游泳打球健身桑那每樣收费不过很平象徵式而矣 www1.tvboxnow.com  r$ v* g7 a0 A, d6 i# }
ob51330 發表於 2012-8-19 09:36 AM
公仔箱論壇9 [$ l$ B) D5 _, C
太好啦~www1.tvboxnow.com! `* `/ g; f' E, r( R/ l, r2 }

* N, W. v8 e5 w游水,健身,桑那,樣樣都啱我~
重有图書室及电腦上网
5 k+ \0 ?, a# `" b! }我唔係..我只住共屋~~
  u  Z6 z+ D; M+ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
/ `0 Y( U- J) u! t( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾家佬同一間屋度?
电恼上网太多人要輪候
泳池有救生员健身室有指導员女子有香薰facial按摩男子無
& i7 Y) \' e* i& h: etvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2012-8-19 09:40 AM
- x9 @* Z, m2 ^! G) ^1 M公仔箱論壇已經好好啦~
重有图書室及电腦上网
& j1 z. V$ V3 L/ Z% X! m# Wtvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2012-8-19 09:42 AM
2 X/ p2 O* z' ctvb now,tvbnow,bttvb咁你嘜係個度上緊網~
电恼上网太多人要輪候
) T+ P# Q  e2 a1 ?www1.tvboxnow.comob51330 發表於 2012-8-19 09:44 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' S. q, B! s& ?9 [
咁有限時冇?
) v1 O4 K# N* @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾家佬同一間屋度?
, V6 X" E1 m+ I) g9 |5 W# G公仔箱論壇wng86 發表於 2012-8-19 09:43 AM
8 O6 z1 L" c. e2 M4 w( p% q公仔箱論壇唔係...姐係政府建的要俾租..不是私人建的買回來
, G8 V/ K  a( ]! y) J6 g$ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即使表示可能下次一中,D數目后邊會多 4 嗰 0
, x) {6 S1 R! [  `  t3 ]wng86 發表於 2012-8-19 09:14 AM
有冇咁好彩
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
7 X  _  |4 k$ L% f* w8 ?8 e. X% [+ Dwww1.tvboxnow.com我唔係..我只住共屋~~
7 z. r7 ~4 P: ~! d  \www1.tvboxnow.comricky867 發表於 2012-8-19 09:39 AM
共屋...你住唐樓?
共屋...你住唐樓?
6 H1 G  Y; O, O( |8 ?) Wwww1.tvboxnow.comviento 發表於 2012-8-19 09:52 AM
" q* @6 X, u+ Q- O唔係..我住屋邨
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @6 D( R1 ~  O& _
咁有限時冇?
# b) q: Q- O+ r* q6 Qwww1.tvboxnow.comwng86 發表於 2012-8-19 09:46 AM
6 u; z; ?5 f8 u1 L* Ltvb now,tvbnow,bttvb有,每人一个鐘,冇人隨你玩.
  d0 g5 \0 |) @7 l/ h7 m; B公仔箱論壇还有麻雀(馬吊)房啤牌房及Ka La OK 房,这个租金昂贵.
tvb now,tvbnow,bttvb2 t; _6 Y8 }5 ^0 N4 r1 i; a0 X
唔係..我住屋邨
8 c  S+ O* }% v1 ^4 l' STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ricky867 發表於 2012-8-19 09:55 AM
喔~~!!都唔錯呀~!
6 G+ C, f/ @+ M5 ?3 _www1.tvboxnow.com地方係細D
. M$ y; }) J5 p( Q4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過屋租平www1.tvboxnow.com6 @! h  U% _, H: H" P# C
小巴又好方便, 聽你講近地跌就仲好, 又快又唔駛塞車