返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:25 PM 發表
猪猪...你终于改咗新屋的名...
已经念唔到野了...唯有随便塞个名俾它...
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:34 PM 發表

哈哈...炒医生的鱿鱼啦...
无咩生意........我走去第二度扮翻'自己'
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:35 PM 發表
看到你改名了一定要进来。。。
想点啊??
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:36 PM 發表

已经念唔到野了...唯有随便塞个名俾它...
做咩不叫狼一起啊...可以开个"3只猪猪&狼人动(童)话故事"

主角是你,爷爷&猪虫+只狼人 层楼就热闹多咯
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:37 PM 發表

想点啊??
你想我做什么。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:41 PM 發表

做咩不叫狼一起啊...可以开个"3只猪猪&狼人动(童)话故事"

你得idea很好。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:37 PM 發表

无咩生意........我走去第二度扮翻'自己'
哈哈...更是没生意啦... 那个是神医来架...神经医生..边个会去揾他医喔...
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:45 PM 發表
你得idea很好。。。
都要主人接受才是好的
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:45 PM 發表

哈哈...更是没生意啦... 那个是神医来架...神经医生..边个会去揾他医喔...
有啊....大公鸡咯
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:41 PM 發表

哈哈..我先唔要引狼入室...
加上爷爷他又自己的帖要顾...
虫虫只是半夜先会出现...
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:45 PM 發表

傻,笨。。。。。。。还有很多。。。
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:44 PM 發表
你想我做什么。。
我点知难你想做么喔..
肥猪之家.......家家有本难念的经....
珍惜四人帮。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:47 PM 發表

哈哈..我先唔要引狼入室...
加上爷爷他又自己的帖要顾...
虫虫只是半夜先会出现...
那24小时都有人在。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:47 PM 發表

有啊....大公鸡咯
傻得咁啊...走去揾神医包他更加傻...