返回列表 回復 發帖
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 03:03 PM 發表

你现在在上班吗??
是呀,不过现在没什么事做就上来偷下懒咯
條骨都無佐lu
  骨猫,下午好

快乐鱼啦啦 ,下午好

我也进来蛇一下
您贏了 42 場  輸了 43 場  得勝差是 -1 場
得勝率是 49.4117647059 %   贏了 3920373 元  
在獎金排行榜排名第 18 位

今日8卦一下:
论坛中某位大佬,名字ID是只有一个汉字那位,历届赌波比赛,总排名在头版的前10,有边个知道其中有么屎桥?
我就比贴士各位,提醒一下,呢位高人就只赌波胆.
原帖由 lhy92725 於 2009-2-6 03:13 PM 發表

是呀,不过现在没什么事做就上来偷下懒咯
貓骨, 你好似 全天候 online, 你份工咁好, 可以成日蛇上黎 ga!
再比多D贴士,他场场比赛都只落同一个结果!认真犀利!
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:27 PM 發表
我就比贴士各位,提醒一下,呢位高人就只赌波胆.
对不起。。。我是新成员,所以猜不到hehe
我就怕,如果个个赌仔都学晒,去澳门盘落注波胆,场场都系同一结果,唔通澳门公司唔早早执笠咩?
原帖由 卡卡龙 於 2009-2-6 03:26 PM 發表
今日8卦一下:
论坛中某位大佬,名字ID是只有一个汉字那位,历届赌波比赛,总排名在头版的前10,有边个知道其中有么屎桥?
卡卡龙 , 我唔明 "汉" 你可以寫繁體嗎? 我都想估下呀! 哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 03:27 PM 發表

貓骨, 你好似 全天候 online, 你份工咁好, 可以成日蛇上黎 ga!
agree.....猫骨好幸福哦。。。
原帖由 快乐鱼啦啦 於 2009-2-6 03:31 PM 發表

对不起。。。我是新成员,所以猜不到hehe
新友,去投注区搞下科研啦!
原帖由 manyiu 於 2009-2-6 03:31 PM 發表

卡卡龙 , 我唔明 "汉" 576111你可以寫繁體嗎? 我都想估下呀! 哈!576112
伯爵,你诈不知?
一个汉字不是"汉"字,
是他的ID只得一个中文的字.
manyiu伯爵,我看到你那10几个亿的TVB币,我周身都幸晒.
不如你箩埋D钱比我地兄弟帮的几个赌波友,同你赢埋D论坛大庄,得唔得?
哇,呢位manyiu伯爵,讲一句说话就廉佐?