返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:48 PM 發表

我点知难你想做么喔..
你以前哪间都烧了。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-10 05:48 PM 發表
肥猪之家.......家家有本难念的经....
呢度唔念经...只会发神经...
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:47 PM 發表

哈哈..我先唔要引狼入室...
加上爷爷他又自己的帖要顾...
虫虫只是半夜先会出现...
只狼与众不同架...(呵呵...)

爷爷好不得闲咩

其实只虫下午都会出现架..你可以试下只虫的心
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:49 PM 發表
那24小时都有人在。。。
呵呵呵..所以我咪唔理它咯..由得它...
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:50 PM 發表
你以前哪间都烧了。。。。
你中意玩火...
呢度你中意点玩都得..我唔会理的..
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:50 PM 發表

傻得咁啊...走去揾神医包他更加傻...
可能暗中有咩计划
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:54 PM 發表

你中意玩火...
呢度你中意点玩都得..我唔会理的..
猪也不理这里。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:52 PM 發表

只狼与众不同架...(呵呵...)

爷爷好不得闲咩

其实只虫下午都会出现架..你可以试下只虫的心
我同爷爷的时间好难撞到..我好耐没见到爷爷了...
虫虫的心..早就俾我收埋左..
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 05:54 PM 發表

可能暗中有咩计划
哈哈哈...合作开青山啊??
原帖由 jclai 於 2009-1-10 05:56 PM 發表
猪也不理这里。。。
你知道我架啦..一玩起上来连屋都唔识返...
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 05:57 PM 發表

我同爷爷的时间好难撞到..我好耐没见到爷爷了...
虫虫的心..早就俾我收埋左..
你有个富贵猪.. 代替爷爷位

他已经住在你的心&肚啦...心知肚明啦
原帖由 tingx2 於 2009-1-10 06:00 PM 發表

哈哈哈...合作开青山啊??
呵呵..小白已经开咗间疯人馆啦,抢不到生意啦
哈哈.. 我放工啦..婆婆,J奶...星期一见啦..
我回了。。。去pasar malam...

拜拜。。
你地慢行啦.....我多阵去吃饭