返回列表 回復 發帖
喔,原来是家事,你话太子女,我以为你公事添
條骨都無佐lu
係“陪”未來強嫂出差,唔係我出差
lckiong 發表於 2013-11-25 10:53 AM
強嫂
型 英 帥 靚 正
喔,原来是家事,你话太子女,我以为你公事添
lhy92725 發表於 25/11/2013 10:54 AM
佢就大覺訓發緊靚夢咯,我落機到e+才訓咗3,4粒鐘嗟。仲眼訓緊
認真睇真啲真係又真係
3,4个钟够架啦,蛇耐D系返到啦
條骨都無佐lu
大家早晨
ken兄晚上好
小強好耐冇見
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KL 學功夫 是 室內/室外? 有開冷氣嗎?
SweetLemon 發表於 2013-11-25 08:08 AM
室內,有冇冷氣唔知wor,唔俾參觀上門就直接學
KK对小强都相当热情喔
條骨都無佐lu
多謝輝仔嘅生日利是
KK对小强都相当热情喔
lhy92725 發表於 2013-11-25 11:24 AM
耐冇見係熱情d架啦你叫買跑步機放屋企,我屋企邊夠位放啊
耐冇見係熱情d架啦你叫買跑步機放屋企,我屋企邊夠位放啊
tvbkk123 發表於 25/11/2013 11:26 AM
e+啲跑步機唔會好大架喔冇用時候推返落床底都仲可以
認真睇真啲真係又真係
e+啲跑步機唔會好大架喔冇用時候推返落床底都仲可以
lckiong 發表於 2013-11-25 11:29 AM
價值應該不菲,再加上我嘅人比較懶,冇人監督就會偷懶
價值應該不菲,再加上我嘅人比較懶,冇人監督就會偷懶
tvbkk123 發表於 2013-11-25 11:32 AM
有冇人監督都會偷懶
型 英 帥 靚 正
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
有冇人監督都會偷懶
chan200308 發表於 2013-11-25 11:36 AM
差好遠有人監督會扯到盡以前做健身個陣,有免費教練教兩個鐘,教練教一個鐘我可以兩個星期上唔返去因為周身痛自己做,日日上去都得