返回列表 回復 發帖
大馬治安差出嗮名架啦,台灣旅遊客係大馬被菲律賓恐怖份子綁架,全世界話大馬治安差,大馬國防部長話“綁架周圍都有,有綁架唔代表治安差” ...
tvbkk123 發表於 2013-11-25 12:58 PM
WOO,防只人打劫你,出街記住帶支"AK47"防身呀
簽名被屏蔽
原本諗住送些tvb幣比壽星仔,但係我不認識他,咁做好似好奇怪,所以算吧
perfectman 發表於 2013-11-25 01:04 PM
註明自己係邊個,多D去不同水區就OK啦,是個心意
WOO,防只人打劫你,出街記住帶支"AK47"防身呀

timmaxsing 發表於 2013-11-25 01:03 PM
財神J你靠害咩唔帶AK出街俾人打劫最多俾人戒兩刀唔死得帶AK出去,俾警察捉入去扣留所,死硬架(係扣留所死警察係唔會俾你屋企人知你係點死架)
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
財神J你靠害咩唔帶AK出街俾人打劫最多俾人戒兩刀唔死得帶AK出去,俾警察捉入去扣留所,死硬架(係扣留所死警察係唔會俾你屋企人知你係點死架) ...
tvbkk123 發表於 2013-11-25 01:31 PM
除便講下
除便講下
timmaxsing 發表於 2013-11-25 01:35 PM
可想而知大馬嘅治安真係我係街度見度警察我唔係安心,我返而會驚,驚佢唔知會唔會抓住我砌我山豬肉
簽名被屏蔽
那麼恐怖?有法律的嗎?
perfectman 發表於 2013-11-25 01:48 PM
大馬嘅法律係幫有錢人架國家保齡球選手強姦咗人,被判無罪,原因係佢前途無可限量
KK成日系度危言耸听
條骨都無佐lu

認真睇真啲真係又真係
小强你帖佐乜野,我睇吾到
條骨都無佐lu
KK 午安
型 英 帥 靚 正
KK成日系度危言耸听
lhy92725 發表於 2013-11-25 02:06 PM
乜嘢危言耸听你冇睇新聞嘅咩
一日吾死一日都有新闻
但未至于出街跑步就死架
條骨都無佐lu