返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
2 Z$ L4 \/ O8 H7 j* e( c+ a, c. STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
公仔箱論壇1 T6 |' J- u, u  u8 z1 A

( q( C) P# `; D7 |我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
; F$ m, U* k$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
$ ^' {8 K% Q: n. |tvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
1 ^: u- C1 C$ c* I
# c( H' P" u/ y+ p" F; O) m5 ttvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' p0 ?; b, X$ Z1 L
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
, E( B4 g5 e( R公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
: g' w# D! {/ ]1 Q  m9 O我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
www1.tvboxnow.com7 ?' E. n( }3 R) c! x
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?公仔箱論壇8 B6 R! F% K, _6 E
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
www1.tvboxnow.com2 T7 d7 r9 w) _5 Q4 m
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
/ V/ \4 x: |9 r: NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 t8 e' d8 J9 `7 {- W; ^, Z) Rtvb now,tvbnow,bttvb曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道1 ~% L+ p& U! ?/ z5 t
我反而觉得"爱.回家"有少少意思tvb now,tvbnow,bttvb% s  U; s/ c* F- U5 C
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
公仔箱論壇: C. s+ C1 u  R2 F
0 n" i  j+ \$ }3 J$ y3 c& }
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]  h: X/ T2 r4 y* k
公仔箱論壇& P/ Y6 U  d" f- ?  v8 a' X' {) V( B; ^
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
5 C- y0 _) Q$ m0 i. n9 c3 ^4 S公仔箱論壇我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨公仔箱論壇. p$ K7 w* Q& P8 x  N% A
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
www1.tvboxnow.com$ b: ]: ^' x: ?! |
www1.tvboxnow.com' l( C* e( P8 [
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
www1.tvboxnow.com: q5 Q7 N8 P# L+ z, M
公仔箱論壇" `4 d" K7 l6 m) x0 M

4 v/ T+ V6 T+ P* w# p4 V. R: @tvb now,tvbnow,bttvbCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...' u. X. [3 R4 r/ f2 X; i( F5 G
- b- E$ C8 A+ H
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Y, P4 w, p: [% X( v0 p& o
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
# k4 O0 ^$ u% Q0 g+ o公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛www1.tvboxnow.com# ]" \$ j$ I5 |  Z0 t/ b2 o
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 b( I1 _9 N9 d# V. w" h; a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c/ ~4 t# H0 o5 b: |4 j' Y
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
) r+ r  q( J9 i: G1 Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
: T& ^) U9 ~! K  U7 L/ o公仔箱論壇我都是网盘连接下载的
% A  p" _3 L& v. A1 Z( d, t公仔箱論壇相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
www1.tvboxnow.com7 T& N7 v- ^( ~$ E: z6 L
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 E: i( R$ _6 a
毕竟HK现在其实得一个免费台
) l7 |# _3 C+ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
( t# L; E" V4 G; c1 e8 t3 a$ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 t+ P# ]2 @7 K2 O  i3 ]7 Rtvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
* p/ T' ^0 o& z0 u
6 N6 Z6 i/ J  s& }% xtvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
4 Y3 N- J+ S6 @) ~1 G& gmoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& E; Y. w2 L: E: t4 V
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
- p% b, j4 ~$ g) g( J0 c& _! r基本上都保持水準嘅
+ L, _- x+ t3 I' A. P) y$ {, E不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口