返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
0 B5 ^7 T9 B1 Ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
www1.tvboxnow.com1 R7 R2 _9 i8 n& k! L
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 8 S/ |9 c2 I7 b$ ~7 L

' p# z- H+ o* L公仔箱論壇
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
( ^  H# E4 N, h* I. F" GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
  O- L. t0 f8 uwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇8 I! ~# i- T' v* x/ N+ n
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
4 L0 W/ X2 G0 Z) F& a$ x; ewww1.tvboxnow.com
7 i7 D& c" l' V# Ytvb now,tvbnow,bttvb大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! .... C( N" Q- }0 \- x+ Z
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
1 S. e4 |1 N2 W+ Otvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# {) q1 q$ t/ e( _
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
& N: X/ c; O* a& o% E; [. @  \4 Iwww1.tvboxnow.com2830332
+ D3 `3 [* N' \* E8 fwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 B5 R+ U4 w# g1 x3 T

X, {! @4 W1 R. `佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
+ w2 F" ^3 j' t: Awww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com+ c% O0 M" i4 ^6 k) L
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪www1.tvboxnow.com. y1 q$ W1 v3 P5 Q8 s% y
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
$ G$ p& c% }5 P3 rwww1.tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
4 v( n3 `4 r! l& v) Gtvb now,tvbnow,bttvb
www1.tvboxnow.com3 U6 f' @# g7 R0 J
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......公仔箱論壇! _4 \: L7 h5 Y5 y$ Z3 a9 |
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 R+ Z" _4 u: j+ b
  G* u6 @+ r; L6 @6 ^2 \' m
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
& ]& E. ^- ]( a4 A7 u

. d6 |5 o. c- G) b: gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架tvb now,tvbnow,bttvb9 r, J, R7 n! t$ e) \
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, D3 d9 s* d  S# J
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
0 B1 |- i3 l7 r; y# p玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?2 m7 Y& m& S- e% e+ ?' n

; {- x2 i9 M4 X% M
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 2 h7 J/ _% f7 e. x7 {, O2 h
* Z- h: s" b6 z
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
www1.tvboxnow.com: ]  T% Y5 n4 k) [1 g7 d
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
" E# V# [( `1 I- {8 C" C公仔箱論壇玩時玩你小心啲喎。tvb now,tvbnow,bttvb6 W, j0 a6 e3 L  z- M
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
公仔箱論壇: _, @% Q, B4 I% W

3 `! }' h! {/ P1 z2 ~: u" W驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
# k! ]$ M6 x2 Q& Y  K. pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q$ E/ P5 i1 R8 K" a% @' |; O& d
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
. y* O# q' q; v6 A+ ~( Dtvb now,tvbnow,bttvb
9 f4 v( x: N0 \6 ]. Y驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
6 K( T6 m" F4 Etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
2 U9 j7 T2 R: H  j咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。公仔箱論壇9 J( I; v( R# Z! I1 Z2 q/ o
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
1 K. O, }5 j6 h% y2 k( z7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。