返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
mickey, 雲雲, 風風, 下午好, 靚貓貓, 如果你有病唔休息, 真係會得番一副貓骨, 問你驚唔驚呀?
原帖由 manyiu 於 2009-3-16 01:58 PM 發表
mickey, 雲雲, 風風, 下午好, 靚貓貓, 如果你有病唔休息, 真係會得番一副貓骨, 問你驚唔驚呀?
Hello, 真是巧遇呀

外星貓E生
骨貓還不去看e生, 要e生來看你嗎.
外星貓E生
原帖由 chfong2 於 2009-3-16 01:16 PM 發表
系啊。今日可以望(你)整日
......c c 算啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 lhy92725 於 2009-3-16 01:19 PM 發表

无睇医生,不过食佐药,好似无咩效
现在点啊.. 妹妹..休息下啦
原帖由 CC517 於 2009-3-16 03:16 PM 發表
骨貓還不去看e生, 要e生來看你嗎.
係喎! 差d唔記得 貓e生 係度添! 失敬! 失敬!

回應 蓝云 第 78095 篇文章

知道啦 不要看帅哥
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 03:30 PM 發表

......c c 算啦
mickey, 風嫂去左邊度呀?

回應 manyiu 第 78098 篇文章

manyiu...你功课搞掂啦...
原帖由 manyiu 於 2009-3-16 03:35 PM 發表

mickey, 風嫂去左邊度呀?
随风而去...好难答你啊

疯少目前是单身..
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 03:37 PM 發表

随风而去...好难答你啊

疯少目前是单身..
噢! 咁都得?
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-16 03:35 PM 發表
manyiu...你功课搞掂啦...
多謝 mickey 關心, 唔掂都要黎搵你地, miss you ma!

回應 manyiu 第 78108 篇文章

manyiu... 你开不开上市公司啊
婆婆, 你自己睇檔啦, 只骨貓應該去睇e生啦.
外星貓E生