返回列表 回復 發帖
Ghost!!
本帖最後由 firemic 於 2014-6-16 11:01 PM 編輯 公仔箱論壇1 Y4 l5 i4 O! T+ E
" W  ?* v& e- Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 L1 \% }  ]8 R9 l2 _3 b
我會講WELCOMEtvb now,tvbnow,bttvb* g; W; R9 B% a, J0 N8 D
BlAckCaTinA 發表於 2014-5-31 02:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 O% [0 d3 g! Z  E. m
你要講Welcome哦多沙先夠專業2 N- Z6 a+ L% C! ]$ B
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
唔錯喎!!!
...........
個樣普通到呢...好MK呀..
其實不錯~加油!!!
係咪你本人???
  s- e' I1 N9 x* wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
! T+ S, j5 s# v( M) C$ r你在街上推到我?
留下了....足跡...((好大-0-
個樣普通到呢...好MK呀..公仔箱論壇4 l' U3 h4 R- X. h8 i9 h7 u
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
, {  i- \! N2 z; T; t3 S" s1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很熟的回復
Ghost!!
+ I& E" a9 w# n" Y8 [, r公仔箱論壇Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
6 k- p8 J& C  `6 G惡夢嗎
* ]; H6 W/ `8 \+ h
你要講Welcome哦多沙先夠專業
$ j6 M0 J( t4 g) L, t7 w話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
9 }+ @, W% C9 Z( A1 utvb now,tvbnow,bttvbfiremic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
& X1 K2 [  ~- e: k% d! ?/ J9 _哦多沙不是爸爸嗎, Z% V9 d- w. w+ |* Y6 U" A
不過我樣子太普通
8 c" v8 f) W# v, k7 k8 u5 r: H4 d  Z  _. R平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。% g* x1 R6 h% q. P
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
- q* b* u) a' I  G0 p- d5 H) P( `/ Z
公仔箱論壇0 b0 X. ~. x( M: d* e
半年後回來了
, r+ K; s8 q, F' {7 n$ p3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你說什麼局長
正常女仔一個,不過火也不失禮囉!
普通少女一名。。。