返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇) Q$ `1 M4 p3 Q: \3 n$ O$ M( \  }
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
+ \5 q$ w% G' `/ r6 c9 V; h. @www1.tvboxnow.com不過我唔係嫌美儀老啊。公仔箱論壇4 P) |3 ]- Z  J7 j3 Z3 S
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇) F7 F7 s. l- L+ A# J$ K. C( h
公仔箱論壇+ |$ B2 g, _: p3 S; a
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
7 n# c, \& c" A1 B. `+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 F6 c  w) F3 [1 @, \% P/ n0 {1 xwww1.tvboxnow.com
+ S' r3 H0 W4 G& _8 Vtvb now,tvbnow,bttvb
/ W6 Q; a, K& z& o0 S1 {5 h

4 z6 u% `/ G" I; lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇: |% i4 @: s1 z& o
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
! F7 Q. [$ ]$ a% p, L唔.....
0 o6 w% i0 f$ \# ]( r6 ~美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
1 V2 B4 E  `  p$ ?' otvb now,tvbnow,bttvb
! N$ c  V9 O, Y( D/ G+ ?: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係. Q% p9 u5 d, k8 ~0 s4 ?/ ?6 U
- H/ j3 k9 V0 d) r2 b( K) fleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p' n! Z9 `6 z1 _

& L# ^. m$ u8 G6 F. d- T哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
9 f% F$ V3 n" WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔.....tvb now,tvbnow,bttvb1 Y2 D/ K% S5 m" \# _  A. k
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......8 m5 \9 n+ A" W/ Q, U
2939556TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( V( f; `$ E% ^2 S3 l
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...公仔箱論壇  ^0 U( s7 [3 c9 {! s
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
公仔箱論壇' z) T9 l5 p& t) F9 i
公仔箱論壇: Y! P' d; q9 e" _7 @9 B7 J; C3 C
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
www1.tvboxnow.com. q4 y$ A! O$ g; O( p; H

, U; J* D7 L) n9 |) n% T( t- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
0 \+ y3 s" m# c) k4 P5 t8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
3 b4 ]/ Y% A% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O6 ~  u8 V/ q( u
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www1.tvboxnow.com6 l4 b! m  H  R8 p! y7 F3 }, c

" J+ ]! \0 K* s" T公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"  u# K# d( g0 w) u7 g) @
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
! H/ c4 y+ t4 }, ^- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) C* u5 F. E1 w1 V; @& o8 K, G/ U' ^有大佬撑住咁就冇有怕:www1.tvboxnow.com# u) R' c- k" b6 K& ~1 l
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。7 U( B& E: G" V3 N# ]' w
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
tvb now,tvbnow,bttvb8 a' |/ F( O* q0 ?/ G
6 ?* G+ m5 l* B! i# }& L+ [

* i' ~+ \+ F/ j' VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z* x# R' ]5 l, c

, _6 @8 D) y" B) ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb  l. F8 J0 o, T& l
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。# y2 f% X9 Z% ]8 i8 U8 J: z( u3 h  `
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
, m  X8 p! Y. l! e, T4 \6 F2 Emnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
8 B2 B0 \. f! e4 e/ [1 e  ^哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
' q. J7 i/ m1 T) ]1 X/ zwww1.tvboxnow.com, N5 |8 f6 ^) E  y
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z2 H- @. z3 _3 }
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
9 F# X  ?& J& k% R4 H, K個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
+ K6 H# p8 H5 d& |  Swww1.tvboxnow.com
# n9 H2 ?; L* g
tvb now,tvbnow,bttvb+ d8 e1 T$ r) S' \5 l6 o( T2 `
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢www1.tvboxnow.com- V: J* J- _) O$ P
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
- D! W2 S# M2 x- e. i3 U. {我預設嗰個反而唔係呀..
. \; w% \8 p3 L公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ z8 Q; j/ o6 D5 M" ?
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
5 K6 ?5 H: q3 B& H" v6 Z# W大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
$ M. P, K  b- I4 k9 z
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 www1.tvboxnow.com0 I5 Z$ w0 T, r1 n+ [

) t9 O9 d" E/ ]. c9 B, m# U) k公仔箱論壇補充茅山聖物紅肚兜TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z, N. W+ @6 x& W
公仔箱論壇; u% w4 P; f7 w$ B/ X
8 \) _, f% M5 `8 Swww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. O' k2 `6 r  C) h" E

! W# C2 L# m) w2 G5 U& s4 C3 E公仔箱論壇 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
5 t8 {8 G& N9 ?2 ~www1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
4 c6 {, b4 p( [- p7 ]www1.tvboxnow.com哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
& p) m1 w9 P4 ]* g+ i記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
. f& s$ P1 Q; ?2 ]4 P/ Fwww1.tvboxnow.com哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。; a+ S; F; ?, h/ |' g- _' \, p9 N0 R
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
, w+ `3 N  D7 S* `4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
. [: Z+ K& ~' D' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: [0 C( }) r. w$ {& g0 M
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
/ ^! {/ l4 p- I8 J
7 P% y3 J7 M0 X& C8 ]* J7 k釘姐的背面
  P$ ^% n+ a. z6 H! t