返回列表 回復 發帖
俾人加嘜得咯~
wng86 發表於 2012-7-29 10:52 AM
冇錢...

arm arm睇返, 原來我個机有...2G RAM
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
而家每次我都唔會飲太多酒......以前讀書就癲D........差唔多晚晚去
WAI鬼 發表於 2012-7-29 10:50 AM
癲酒鬼
酒王~
wng86 發表於 2012-7-29 10:53 AM
冇啦.....試過飲到嘔血.....之後就好少好少飲........
係呀, 失咗好耐, 唔知乜樹, 我都係返去懷念下啫
viento 發表於 2012-7-29 10:51 AM
忘記左, 佢係女仔 or 男仔呀?
因為你不喝則已, 一喝驚人啊
blacker14tt 發表於 2012-7-29 10:53 AM
成日踢爆我, 下次飲時唔話你知
我都好節制的~~!!
viento 發表於 2012-7-29 10:53 AM
we put long pair eyes n see
酒鬼老大~問你一個問題~馬拉桑一瓶多少$~現在小米酒~大部份都是用儒米釀造~不純帶酸!
liu626395 發表於 2012-7-29 10:55 AM
小的好像180?大的350?

忘記了.....很久沒有買過......
google pinyin 會記得你常用嘅字, 揀多幾次下次就會係第一個選項比你揀
blacker14tt 發表於 2012-7-29 10:55 AM
我用緊嘅都係一樣,只不過不係經常用“係”所以出“系”~
電脑维修中
lhy92725 發表於 2012-7-29 10:54 AM
電腦維修中~還能上網來這裡阿!騙校a!
忘記左, 佢係女仔 or 男仔呀?
blacker14tt 發表於 2012-7-29 10:56 AM
聽juju講, 係女仔~~!!!
果排海角七號........個個去完台灣都買馬拉桑.........冇人飲咪愈整愈多........
WAI鬼 發表於 2012-7-29 10:54 AM
送D過嚟
冇啦.....試過飲到嘔血.....之後就好少好少飲........
WAI鬼 發表於 2012-7-29 10:56 AM
飲到胃潰瘍 喔!
冇錢...

arm arm睇返, 原來我個机有...2G RAM
viento 發表於 2012-7-29 10:55 AM
日日話冇錢,即系好有錢啦~

俾你呃咗
成日踢爆我, 下次飲時唔話你知
viento 發表於 2012-7-29 10:56 AM
唔好咁啦, 下次我低調D
送D過嚟
blacker14tt 發表於 2012-7-29 10:58 AM
等我下次黎睇音樂節先