返回列表 回復 發帖
檸姥要關好門窗啊
畸形人類研究科
你幾時出發幾時歸來呀?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:07 PM
問嚟做乜, 你嚟接機咩
畸形人類研究科
問嚟做乜, 你嚟接機咩
go2david 發表於 2012-8-1 07:09 PM
掌握你嘅行蹤, 等我搵機會綁架你
檸姥要關好門窗啊
go2david 發表於 2012-8-1 07:09 PM
tmm的。。。。頭先咪睇下做咩d風吹到門bang bang 聲 咯。。。
開佐度門就好艱難關上。。。
小心d喔
畸形人類研究科
tmm的。。。。頭先咪睇下做咩d風吹到門bang bang 聲 咯。。。
開佐度門就好艱難關上。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-1 07:16 PM
同道門搏鬥?
同道門搏鬥?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:18 PM
同d風。。。樓梯ge窗開咖?
同d風。。。樓梯ge窗開咖?
SweetLemon 發表於 2012-8-1 07:21 PM
har?? 竟然冇人閂?
har?? 竟然冇人閂?
blacker14tt 發表於 2012-8-1 07:29 PM
果個系公用地方。。。我唔理咯。。。唔知有咩作用呢。。。
果個系公用地方。。。我唔理咯。。。唔知有咩作用呢。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-1 07:31 PM
咁妳唔好開門囉, 聽日會有颱風假嗎?

打廣告

酒館遊戲6 (預告中)

為了增加遊戲的趣味性, 酒館遊戲6採取完全暗樓方式, 考慮加碼到40個金樓, 由於是暗樓, 所以獎金會提高
此次遊戲會邀請一位公正人參與, 第一個暗樓將由此位公正人設定 (已邀請SweetLemon當公正人)
當第一個暗樓被踩後, 我會第一時間PM該幸運者, 該幸運者照樣選卡片號碼 + A 或 B
該幸運者還必須PM我指定下一個樓數, 所指定的樓數必須為還沒有出現的樓數
而公正人會事先制定39個數字, 指定樓數將會與公正人制定的數字加減結合, 形成下一個暗樓
如: 第一個暗樓幸運者指定下一個樓數為#12345, 而公正人事先制定的第一個數字為-7, 那麼第二個暗樓將是#12338
並且需要留意的是, 幸運者PM時, 卡片號碼, A 或 B, 以及下一個樓數, 缺一不可, 否則當棄權論, 只能得到安慰獎TVB$10,000, 該暗樓會被取消
如果有任何意見, 歡迎提出, 大家的意見能讓遊戲更富趣味性

PS: 以上遊戲方式乃綜合各方面的意見, 謝謝大家熱烈提供意見

從酒館遊戲6開始嚴禁見版以上版主級別連帖, 連帖者即使踩到金樓, 也不會獲得任何獎金, 敬請留意!! (暗樓不受限制)
e生gg ~ 猫猫护士
~ 125 today a bit tired ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
又壞腦
外星貓E生
总之就整到烦啦
條骨都無佐lu
e生gg ~ 猫猫护士 ~ good morning ~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥