返回列表 回復 發帖
你地應該睇到點計出來ge啦。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-18 08:11 AM
已經睇到咗,所以嘜話你好快咯~
多謝神算子檸姐姐計數

ob5133010 秒前TVB 2190897 元
積分轉出
happy72102255 秒前TVB 1300000 元
積分轉出
蒼之濤1 分鐘前TVB 800000 元
積分轉出
BeiDouChef4 分鐘前TVB 3100000 元
積分轉出
EvilgranII5 分鐘前TVB 5700000 元
積分轉出
eqwai6 分鐘前TVB 7000000 元
積分轉出
icy976 分鐘前TVB 1800000 元
積分轉出
ricky8677 分鐘前TVB 15461693 元
積分轉出
yxx018 分鐘前TVB 10245678 元
積分轉出
wng868 分鐘前TVB 10389235 元
積分轉出
viento9 分鐘前TVB 16000967 元
積分轉出
liu62639510 分鐘前TVB 6300000 元
積分轉出
blacker14tt11 分鐘前TVB 21395967 元
積分轉出
多謝檸姐姐, 多謝匿名...

$0. $66, $901....................$1,000,000

最大同最細個樓都俾我仲咗去....冇野講
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
多謝神算子檸姐姐計數
blacker14tt 發表於 2012-8-18 08:43 AM
你又係最大收穫果一個.....
多謝 匿名 同 甜檸版 派錢~

又千萬落袋,感激不盡~
多謝 匿名
多謝大家支持呢個game,下次再破時間紀錄
要破唔難,有多位快打手係~
多謝 匿名
SweetLemon 發表於 2012-8-18 09:19
總數者係幾多?
總數者係幾多?
計埋我果d 就是 106262214。。。
多謝 匿名
SweetLemon 發表於 2012-8-18 09:19 AM
一定支持~
THX..LEMON & 匿名~
多謝匿名 / 細細B, 多謝檸姐姐
多謝晒匿名, 檸姐姐, 高高版放依個game.....
多謝神算子檸姐姐計數
blacker14tt 發表於 2012-8-18 08:43 AM
咁快就計到出來,甜檸版好勁~
如果d暗樓要一頁一頁揾就死得人啦。。。。
多謝晒匿名, 檸姐姐, 高高版放依個game.....
viento 發表於 2012-8-18 09:50 AM
以後重點唔系1000 帖,系速度啊。。。。